Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!

 Μετά από ένα μήνα οι λεγόμενοι βουλευτές του ψευδοκράτους ήρθαν και πάλι στα χέρια. Άγριο ξύλο παίχτηκε ξανά στην λεγόμενη βουλή του ψευδο...

 Μετά από ένα μήνα οι λεγόμενοι βουλευτές του ψευδοκράτους ήρθαν και πάλι στα χέρια.
Άγριο ξύλο παίχτηκε ξανά στην λεγόμενη βουλή του ψευδοκράτους. Αιτία, η πολυλογία του ηγέτη του τ/κ Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Τσακιτζή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση όταν θέλησε να καταρρίψει το ρεκόρ ομιλίας από του βήματος της ψευδοβουλής.


Πρώτος αντέδρασε ο λεγόμενος πρόεδρος της «βουλής» Χασάν Μπόζερ, ο όποιος τον διέκοψε ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται εκτός θέματος ενώ στη συνέχεια αντέδρασαν και οι «βουλευτές» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, οι οποίοι τον κατέβασαν με τη βία από την έδρα, σύμφωνα με το σημερινό τ/κ Τύπο.

Ο κ. Τσακιτζή είχε στο πλευρό του τους λεγόμενους βουλευτές του κόμματος του Χουσεΐν Αγκολεμλή και Μουσταφά Εμίρογλουλαρι.

Από τα θεωρεία, μέλη συντεχνιών έριξαν άδεια πορτοφόλια μπροστά στα καθίσματα των λεγόμενων βουλευτών.

Κατά τη συνεδρία της «βουλής» συζητήθηκε «νόμος» για τις κοινωνικές ασφαλίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, ο Μεχμέτ Τσακιτζί είχε σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ, μιλώντας για 13 συνεχόμενες ώρες στο βήμα της ψευδοβουλής προκαλώντας αντιδράσεις, με τους "βουλευτές" να πιάνονται στα χέρια.

presscopy.blogspot.com

----------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.