Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!

 Με χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα κατασκευαστεί τελικά ο φράχτης στον Έβρο, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολί...

 Με χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα κατασκευαστεί τελικά ο φράχτης στον Έβρο, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Χρήστος Παπουτσής ενημέρωσε την Επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής ότι τελικά η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο έργο με το επιχείρημα ότι «δεν χρηματοδοτήθηκε ο φράχτης στην Ισπανία και αν δοθούν χρήματα για την κατασκευή φράχτη στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει να γίνει το ίδιο και για άλλα κράτη (π.χ. Ρουμανία, Σλοβακία) με μεγαλύτερα σύνορα που ενδεχομένως υποβάλλουν αίτημα».

Σε ό, τι αφορά την κόντρα του κ. Παπουτσή με τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη για την μεταφορά των υπηρεσιών πρώην Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας από το κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, ο κ. Παπουτσής σχολίασε ότι: «Δεν είναι προσωπικό βίτσιο. Δεν αντιμετωπίζουμε το Υπουργείο ως τσιφλίκι μας. Είναι εφαρμογή της νομοθεσίας», ενώ εξήγησε ότι η μεταφορά, στην οποία αντιδρά ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να γίνει και για λόγους ασφαλείας διότι εκεί είναι εγκατεστημένη η frontex.

Αναφορικά με τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε σχέση με την ναυσιπλοΐα ο κ. Παπουτσής είπε ότι όλες οι σχετικές ρυθμίσεις είχαν γίνει ένα χρόνο πριν ο ίδιος αναλάβει το συγκεκριμένο Υπουργείο.

Τέλος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη που ζήτησε την παραίτηση του για την ανοχή της αστυνομίας για το σπάσιμο μαρμάρων στην πλατεία Συντάγματος, είπε: «Θέλω να πω καθαρά ότι προσωπικά προτιμώ σπασμένο μάρμαρο παρά σπασμένο κεφάλι, είτε παιδιού δεκατριών χρονών, είτε αστυνομικού».
www.real.gr

3 σχόλια

  1. Να τα πληρώση απ'την τσέπη του τα σπασμένα το νούμερο.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aei pneiksou re karagkiozh....ANTE LOIPON NA GREMISOUME KAI THN AKROPOLI GIATI TO FEFALI ENOS "ALBANOU" I ALOU SHRIZAIOU AKSIZEI PIO POLI APO TA MARMARA!!!
    ARE KAYMENE AGRAMMATE MAKRYGIANNH POU ELEGES OTI GIA AUTA POLEMISAME GIA TA MARMARA....AN EIKSERES PIOI "GRAMMATISMENOI" BANDALOI MAS KYBERNOUN SHMERA.......
    G Amelethtos. (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος πιστεύει ότι κεφάλι αναρχικού ή αλβανού είναι σημαντικότερο από τα μάρμαρα, να πληρώσει τα μάρμαρα που σπάνε τα μούλικα προστατευόμενα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.