Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NA ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! ΕΣΤΕΛΝΕ SMS ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ "100" ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;; Συγκεκριμένα ο δράστης είχε στείλει από το κινητό του, γραπτά μηνύματα, στο τηλεφωνικό κέντρο της...

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;


Συγκεκριμένα ο δράστης είχε στείλει από το κινητό του, γραπτά μηνύματα, στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για τοποθέτηση ωρολογιακής βόμβας στο Μέγαρο Μαξίμου. Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από ψηφιακή αστυνομική έρευνα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Από την ψηφιακή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μηνύματα είχαν αποσταλεί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, και ιδίως από την τηλεφωνική σύνδεση του 41χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη οικία του, από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου καθώς και μία κάρτα sim από τη οποία είχαν σταλεί τα μηνύματα.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των όρων του αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

2 σχόλια

  1. Πρέπει να ήταν πόντιος.

    Πάντως, οι βλάκες είναι χειρότεροι από τους κακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθωος χαχαχα λογω βλακειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.