Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ 45ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ!

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκ...

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράβαση του Νόμου περί όπλων και πλαστογραφία, ενώ αναζητείται 52χρονος ημεδαπός, ως συνεργός του, στις περιπτώσεις των κλοπών.
Οι δύο δράστες μετέβησαν από κοινού, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στα Ιωάννινα, όπου έκλεψαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας άλλων δύο οχημάτων. Με το κλεμμένο φορτηγό, στο οποίο τοποθέτησαν ένα ζευγάρι πινακίδων, κινήθηκαν προς την περιοχή των Τρικάλων, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που τους καταδίωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ο Τούρκος. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας σουγιάς, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα δελτίο-αίτηση για άσυλο αλλοδαπού καθώς και μία άδεια εργασίας αλλοδαπού σε όνομα υπηκόου Ιράν, τα οποία χρησιμοποιούσε προς απόδειξη των στοιχείων ταυτότητας, αλλά ήταν πλαστά. Σε έρευνα που έγινε στο κλεμμένο φορτηγό αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας του φορτηγού αυτοκινήτου καθώς και οι κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρέσει από τα δύο οχήματα στην πόλη των Ιωαννίνων. Όπως διαπιστώθηκε, ο Τούρκος υπήκοος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδεια παραμονής στην χώρα μας. Ο 52χρονος Έλληνας, παρά την καταδίωξη, διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται, ενώ το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλειμμένο κοντά στο Μοσχόφυτο του Δήμου Πύλης και κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.