Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΪΤΖ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ!

ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ... Αύξηση κατά 53% στα νέα κρουσματα HIV στη χώρα μας το πρώτο δεκάμηνο του έτους, συγκριτ...

ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ... Αύξηση κατά 53% στα νέα κρουσματα HIV στη χώρα μας το πρώτο δεκάμηνο του έτους, συγκριτικά με πέρσι, καταδεικνύουν τα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Στα ύψη εκτινάχθηκε το ποσοστό των οροθετικών κυρίως στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών, φθάνοντας σε σχέση με πέρσι στο 1260%, με το περισσότερους να εντοπίζονται στην Αττική και συγκεκριμένα στην Ομόνοια. Ωστόσο, η επιδημία του HIV συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ομάδα των ανδρών που κάνουν με σεξ με άλλους άνδρες.
Σοκ προκαλεί η αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Ευαιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, Κάριου Λαζανά, σε συνέντευξη τύπου για το θέμα, πως πολλοί τοξικομανείς επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό για να λάβουν το ειδικό επίδομα των 600€ το μήνα.
Την ίδια ώρα, τρία ελληνόπουλα, 2 αγοράκια και 1 κοριτσάκι, γεννήθηκαν με τον HIV, τον οποίο κόλλησαν από τις τοξικομανείς μητέρες τους. Εν τω μεταξύ, νέα ειδική μονάδα για γυναίκες ναρκωμανεις λειτουργεί στο νοσοκομείο «Έλενα».

radio9.gr

2 σχόλια

  1. οι φορείς του HIV όχι μόνο παίρνουν επίδομα αλλά και αν φυλακιστούν έχουν και ειδικά προνόμια,δεν παίρνουν μεταγωγή ,η μια μέρα μετριέται για δυο και μπορούν να σπάσουν τα ισόβια αν πέσουν αρκετά τα σι φορ αι τους.

    εδώ αρκετές άλλες πληροφορίες
    http://www.hivaids.gr/homepage.php?id=koinonia/welfare03

    Desmofylakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stoxos διόρθωσε cd4 λέγονται η τέλος πάντων κάπως έτσι και όχι σι φορ αι που είχα γράψει

    Desmofylakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.