Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ

"Επρόκειτο σίγουρα για πραγματικές σφαίρες, όμως δεν μπόρεσα να τους εξετάσω πριν σταλούν σε νοσοκομεία. Το κεφάλι του ενός είχε συνθλ...


"Επρόκειτο σίγουρα για πραγματικές σφαίρες, όμως δεν μπόρεσα να τους εξετάσω πριν σταλούν σε νοσοκομεία. Το κεφάλι του ενός είχε συνθλιβεί", διευκρίνισε ο Σάντι αλ-Νάγκαρ, γιατρός στο νοσοκομείο εκστρατείας που έχει εγκατασταθεί στο τέμενος Όμαρ Μάκραμ στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Αμρ Χέλμι διέψευσε σήμερα πληροφορίες ότι δυνάμεις ασφαλείας χρησιμοποίησαν αέριο νεύρων εναντίον των διαδηλωτών στην Πλατεία Ταχρίρ.

"Το παραϊατρικό προσωπικό του υπουργείου Υγείας που εργάζεται στην Ταχρίρ εκτέθηκε επίσης στο αέριο και δεν εμφάνισε ασυνήθιστα συμπτώματα", δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος έκανε μια περιοδεία στην πλατεία.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως έφτιαξε μια επιτροπή για να εξετάσει δείγματα του αερίου που χρησιμοποιήθηκε εναντίον των διαδηλωτών.

Η Υπάτη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι ζήτησε εξάλλου σήμερα να πραγματοποιηθεί μια έρευνα "ταχεία, αμερόληπτη και ανεξάρτητη" για τους φόνους διαδηλωτών στην Αίγυπτο.

ANA - ΜΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.