Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ.ΥΠ.ΕΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του εβραίου αναπληρωτή ΥΠ.ΕΞ. που επισκέφθηκε την Αθήνα για να συναντήσει τ...

Από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:


Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του εβραίου αναπληρωτή ΥΠ.ΕΞ. που επισκέφθηκε την Αθήνα για να συναντήσει τον νεοδημοκράτη ομόλογό του της συγκυβέρνησης του μνημονίου… Το ξεπούλημα της Πατρίδας και του εθνικού μας πλούτου έχει ήδη ξεκινήσει!

Το ερώτημα που τίθεται φυσικά είναι «τι δουλειά έχουν οι εβραίοι με το ελληνικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο;». Η απάντηση απλή: οι εβραίοι μυρίστηκαν πολύ χρήμα και φυσικά όπου μυρίζονται χρήμα τρέχουν για να απομυζήσουν όσα περισσότερα υλικά οφέλη μπορούν. Δυστυχώς, αυτό που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες, έρχεται σήμερα – στον καιρό του μνημονίου και της εθνικής υποταγής – να το επιβεβαιώσει ένας υψηλά ιστάμενος ισραηλίτης. Μας δικαιώνει όμως και σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε, ότι το μνημόνιο επιβλήθηκε στη χώρα με σκοπό να εκμεταλλευθούν ξένες δυνάμεις τον ορυκτό της πλούτο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΛΑΟΣ είναι έτοιμη να συμφωνήσει με το Ισραήλ και να το θέσει συμμέτοχο (μαζί με τις ΗΠΑ) στη μεγάλη υπόθεση της έρευνας και εξόρυξης του ελληνικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Πιο συγκεκριμένα δεν μπορούσε να μιλήσει ο εβραίος αναπληρωτής ΥΠ.ΕΞ.: «Η Ελλάδα είναι μια στρατηγικής σημασίας χώρα, λόγω της εγγύτητάς της σε μας στην Ανατολική Μεσόγειο και κυρίως λόγω της ύπαρξης πετρελαίου και φυσικού αερίου. Θα συζητήσουμε για το πώς θα αναδείξουμε την Ελλάδα και την Κύπρο σε κέντρα διανομής φυσικού αερίου από το Ισραήλ στην Ευρώπη, η οποία πρέπει να διαφοροποιήσει τις πηγές της».

Εδώ φυσικά προκύπτει μέγα θέμα, καθώς οι εβραίοι ήδη εφαρμόζουν το σχέδιο μετατροπής της χώρας μας σε ενεργειακό κανάλι για τη μεταφορά του δικού τους προϊόντος (φυσικό αέριο από το κοίτασμα Λεβιάθαν) στα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη. Όπως ξεκάθαρα αναφέρουν, πρωταρχικός τους σκοπός είναι να βγάλουν έξω από το παιχνίδι τους Ρώσους και τους υπόλοιπους «μικρότερους παίκτες» («η Ευρώπη πρέπει να διαφοροποιήσει τις πηγές της»). Αν στη συγκεκριμένη κρίσιμη χρονική συγκυρία η Ελλάς διέθετε στιβαρή εθνική ηγεσία, θα αποτελούσε με βεβαιότητα κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο. Αντ’ αυτού τείνει να μετατραπεί σε δορυφόρο του Ισραήλ, καθώς έχει ήδη αποδεχθεί τον ρόλο του φτωχού συγγενή, παρά τον αδιαμφισβήτητα τεράστιο εθνικό της πλούτο.

Η Χρυσή Αυγή θα κρατά ενήμερους τους Έλληνες για όλες τις εξελίξεις και όλο το σκοτεινό παρασκήνιο που αποκρύπτουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Είναι εθνική ανάγκη το Κίνημά μας να ενισχυθεί περαιτέρω, ώστε να θέσει ένα τέλος στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας από τα διεφθαρμένα κόμματα του κατεστημένου.

4 σχόλια

  1. Εμείς τι θα πάρουμε;;;; Μήπως (μια υπόθεση κάνω) σπρώχνουμε την Κύπρο στην αγκαλιά του Ισραήλ, κάτι που αποτελούσε προαιώνιο "πόθο" των εβραίων;;;; Γιατί σαν πολύ "τσαμπουκαλεμένοι" για προσφορά "προστασίας" δεν σας φαίνονται;;;; Τέτοιος "ξαφνικός έρωτας" δεν έχει ξανά-ματα-φανεί!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι στην συμμαχια με το Ισραηλ! Οχι στις αντισημητικες ιδεολογιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 23/11/11 2:35 μμ

    Για στάσου, ρε φίλε, εμείς κάνουμε κουμάντο στην Κύπρο; Μόνη της δεν αποφασίζει και μάλλον δείχνει ότι τα καταφέρνει μια χαρά; Όσο για τα δικά μας πετρέλαια, θα τα βγάλουμε μόνοι μας, όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Εμείς είμαστε λαός ικανός και έξυπνος, δεν έχουμε ανάγκη από Εβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακου βλακακο και ποσος με ενδιαφερει ποιος εισαι και τι κανεις.. οταν θα μιλας για πατριδα και ειδικα οταν ειναι μια πατριδα με πονο και αιματοβαμενη να πλενεις το στομα σου με χλωρινη. απο την στιγμη που τα κομματοσκυλα εδω στην ελλαδα δεν κανουν τιποτα δεν φταιει η Κυπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.