Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ -ΤΟ ΠΟΛΥ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ: Συνελήφθη σήμερα (21-11-2011) , από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης...

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ:

Συνελήφθη σήμερα (21-11-2011) , από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 65χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης εργαστηρίου γυναικείων ενδυμάτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.

To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 755.085,10 ευρώ.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ «Εγκλήματα τελούμενα κατ΄εξακολούθηση», καθώς και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

2 σχόλια

  1. Αυτές οι...... "συλλήψεις" είναι "παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του." Αν κάποιους πρέπει να συλλάβει η αστυνομία, αυτοί είναι οι συμμορίτες που ρήμαξαν την Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλα θα κανουν και θα βγουν, να βαλουν πρωτα φυλακη τους προδοτες πολιτικους που ζουν πινοντας το αιμα του λαου και το ξανασυζηταμε το θεμα, οχι να μπει μεσα ο βιοτεχνης και να εχει ασυλια ο καθε βουλευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.