Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΟΥΣ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Τα θέλει ο πισινός τους εκεί στην Γαλλία, που έχει μετατραπεί στο πλέον μουσουλμανικό ευρωπαϊκό κράτος! Διαβάζουμε λοιπόν απο την προοδευτι...


Τα θέλει ο πισινός τους εκεί στην Γαλλία, που έχει μετατραπεί στο πλέον μουσουλμανικό ευρωπαϊκό κράτος! Διαβάζουμε λοιπόν απο την προοδευτικιά "ΑΥΓΗ":

"Ο αριθμός των ισλαμοφοβικών ενεργειών που σημειώθηκαν στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 22% στη διάρκεια των εννέα πρώτων μηνών του 2011, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Παρατηρητήριο Ισλαμοφοβικών Ενεργειών του Γαλλικού Συμβουλίου Μουσουλμανικής Θρησκείας (CFCM), το οποίο εκφράζει φόβους για περαιτέρω αύξηση πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012.
Αυτοί οι αριθμοί, που προέρχονται από το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών, αφορούν προσβολές και ρατσιστικές πράξεις. Εκατόν δεκαπέντε μηνύσεις έχουν κατατεθεί στη διάρκεια των εννέα αυτών μηνών, σύμφωνα με τον Αμπντάλα Ζεκρί, πρόεδρο του Παρατηρητηρίου. Στις ενέργειες αυτές περιλαμβάνονται "διάφορες πράξεις: βεβήλωση νεκροταφείων και τζαμιών, επιθέσεις, προσβολές, προκλήσεις, κάψιμο του Κορανιού" διευκρίνισε. Παρόλα αυτά οι αριθμοί δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν καταθέτουν μηνύσεις, σύμφωνα με τον Ζεκρί. Αν ληφθούν υπόψη και αυτές οι περιπτώσεις "μπορούμε να πούμε ότι η αύξηση, σύμφωνα με τις στατιστικές που έχουμε, είναι 50% με 55%", εκτίμησε.

Μπροστά "στην αρκετά ανησυχητική αύξηση" αυτού του τύπου των ενεργειών, ο Ζέκρι δήλωσε ότι περιμένει, "χωρίς να κατηγορεί την κυβέρνηση", από τον υπουργό Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν "να πιέσει τις υπηρεσίες του ώστε να προσπαθήσουν να επιτύχουν μία μείωση αυτών των ενεργειών και να συλλάβουν τουλάχιστον κάποιους από τους ανθρώπους που τις έχουν διαπράξει". Στη Γαλλία ζει η μεγαλύτερη ισλαμική κοινότητα στην Ευρώπη, η οποία αριθμεί 4 με 6 εκατομμύρια μουσουλμάνους, σύμφωνα με εκτιμήσεις".

-----------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.