Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ"

ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤO MEGA... Ο Φερνάντο Σάντος έκανε κλήσεις με... εκπλήξεις, φέρνοντας νέα πρόσωπα στην Εθνική και θα έχει την ευκαιρί...


ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤO MEGA...

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε κλήσεις με... εκπλήξεις, φέρνοντας νέα πρόσωπα στην Εθνική και θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής αναμένεται να κάνει ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκαν στην ομάδα οι Καπίνο, Γιαννούλης και Θεοδωρίδης.

Όπως έχει δηλώσει ο Σάντος, θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους του ποδοσφαιριστές και εκείνος θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Στην αρχική 11άδα ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλος θα είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Τοροσίδη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά.

Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Φωτάκης. Ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, στα αριστερά θα είναι ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Καπίνο, Μανιάτης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Από την άλλη πλευρά ο Ντικ Άντβοκαατ θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τη Ρωσία. Ο Μαλαφέεφ θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς και Ζιρκόφ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ντενίσοφ, ο Σιρόκοφ και ο Ζιριανόφ και στην επίθεση ο Αρσάβιν, ο Τζαγκόεφ και ο Παβλιουτσένκο.

------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.