Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΠΑ ΡΕ;;; Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!!!

Πρώτα διέρρευσε ο χαρακτηρισμός «ψεύτης» που επιφύλασσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, ενώ μιλούσε με τον ...


Πρώτα διέρρευσε ο χαρακτηρισμός «ψεύτης» που επιφύλασσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, ενώ μιλούσε με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Ακολουθούν οι αβρότητες προς τον Γιώργο Παπανδρέου, τις οποίες δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Le Parisien».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σαρκοζί χαρακτήρισε τον Γ. Παπανδρέου «τρελό» και «καταθλιπτικό», σε κατ' ιδίαν συνομιλία του με τον Μπαράκ Ομπάμα. Οι δύο άνδρες, γράφει η εφημερίδα, χαρακτήρισαν «τεράστιο, τεράστιο λάθος» την αναγγελία δημοψηφίσματος από τον Παπανδρέου.

Ο χαρακτηρισμός έγινε σε συνομιλία του Γάλλου και του Αμερικανού Προέδρου στη διάρκεια της Συνόδου του G20. (Σ."ΣΤΟΧΟΥ": ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ)

Ήδη από χτες έχει διαρρεύσει στη δημοσιότητα ότι κατά την ίδια συνομιλία ο Σαρκοζί χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Σας μοιάζει εσάς για καταθλιπτικός; Εμένα καθόλου. Έχει κάνει το 80% των Ελλήνων να πάθουν κατάθλιψη και να αυτοκτονούν, αλλά ο ίδιος και η παρέα του, το υπόλοιπο 20% των Ελλήνων, δεν έχουν καμμία σχέση με την ασθένεια.

    Ούτε τρελός φαίνεται να είναι. Ξέρει μια χαρά τι κάνει και το κάνει καλά. Φέρει “ες γην” την Ελλάδα, δηλαδή τελειώνει το έργον του αλήστου μνήμης πατρός του.

    Τι βλακείες λέει ο Σαρκό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.