Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΜΟΥΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΜΙΛΗΤΗ!

Ενώ η χώρα διάγει κρίσιμες ώρες, η Παπαρήγα στη σημερινή της ομιλία στη βουλή διαμαρτυρήθηκε γιατί πολλοί Έλληνες κατά τον εορτασμό της 28...



Ενώ η χώρα διάγει κρίσιμες ώρες, η Παπαρήγα στη σημερινή της ομιλία στη βουλή διαμαρτυρήθηκε γιατί πολλοί Έλληνες κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 2011 μνημόνευσαν τον Στρατηγό Μεταξά! Πιο συγκεκριμένα η επικεφαλής του ΚΚΕ έκανε λόγο για εκφασισμό της κοινωνίας, καθώς πολλοί συμπατριώτες μας λένε πλέον ότι το ΟΧΙ του 1940 το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς. Ξέχασε να αναφερθεί η γ.γ. του ΚΚΕ στην προδοτική στάση του κόμματός της εκείνες τις δύσκολες για το Έθνος μας στιγμές, στιγμές που αποτέλεσαν το προοίμιο μεγάλης δόξας και εθνικής ανάτασης.

Είναι λογικό οι μπολσεβίκοι να βγάζουν καντήλες στο άκουσμα του ονόματος του Στρατηγού Μεταξά, ειδικά σήμερα, που το κομμουνιστικό κόμμα έχει γίνει δεκανίκι της κυβέρνησης του μνημονίου και επίσημος φύλακας των… “χειμερινών ανακτόρων”. Μη ξεχνάτε ότι ο Ιωάννης Μεταξάς, σε μία συγκυρία ανάλογη με τη σημερινή, εφάρμοσε στην πράξη τη στάση πληρωμών στους διεθνείς τοκογλύφους (που διαχρονικά καταδιώκουν και λεηλατούν την Ελλάδα) και υπερασπίστηκε αποτελεσματικά το εθνικό και το λαϊκό συμφέρον.

Οι σημερινοί κομμουνιστές (νυν και πρώην), σοσιαλιστές και λοιποί “διεθνιστές” υποδούλωσαν την Ελλάδα στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και αποτελούν τη στιγμή αυτοί τους Νο1 τοποτηρητές των τοκογλύφων σε μία χώρα υπό ξένη κατοχή.

Για την ιστορία σημειώστε ότι αμέσως μετά την Αλέκα Παπαρήγα πήρε τον λόγο ο Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος έκανε γαργάρα αυτό το μείζον θέμα και επανέλαβε τις γνωστές τετριμμένες αερολογίες του.


xryshaygh.wordpress.com

-----------------------------


5 σχόλια

  1. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!!!! Όταν οι Ιταλοί επιτέθηκαν υπούλως και ανάνδρως στην Ελλάδα, οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοί των. (σύμφωνο Μολότωφ_Ρίμπεντροπ). Οπότε είναι αδύνατον να συμφωνούν με την πατριωτική και ελληνικώτατη στάση του Εθνικού Κυβερνήτη. Ακόμα και όταν "μπήκαν" οι Ναζί στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τρέξουν στην Ακροναυπλία να "ελευθερώσουν" τους συμμάχους τους κομμουνιστές. Μετά τον Ιούνιο του 41, έκοψε το αυγολέμονο και μεταμορφώθηκαν σε "αντιστασιακούς"". Μην ζητάτε λοιπόν διαφορετική στάση από τους αμετανόητους κατσαπλιάδες και τους ανόητους κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παππούς μου κομμουνιστής ήταν και εξόριστος στην Σίκινο την ημέρα που έγινε η Ιταλική επίθεση. Αμέσως υπέγραψε και ζήτησε να μεταβεί στο μέτωπο, όπου έχασε και το δεξί του πόδι από σφαίρα. Τρία αδέλφια ήταν, ο ένας στο Ιππικό και οι δυο στο Πεζικό και ενώ ο μικρότερος έπρεπε βάση νόμου να φύγει από το μέτωπο, αντ' αυτού μείναν και οι τρεις στην πρώτη γραμμή. Να δημοσιεύσω και την αναπηρική ταυτότητα και την κομματική για να πειστείτε; Ξεχνάτε ότι δεν τους αποφυλάκιζε ο Μεταξάς για να πάνε να πολεμήσουν; Είπε το ΟΧΙ, ήταν πατριώτης, αλλά μέχρις εκεί. Τα λάθη του και οι πολιτών για πολιτικούς λόγους αποτελούσαν την μαύρη σελίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΕΚΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΠΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΑ. ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ''ΠΕΡΑΣΕ'' ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κουμμουνιστές είναι γνωστό τι προδότες είναι . Οι κρυφοί προδότες σαν τον Καρατζαφέρη είναι το πρόβλημα.
    Δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή απόκλισης από το αφεντικό του τον Μητσοτάκη. Την αίθουσα στο υπόγειο του τηλεάστυ την έχει ονομάσει αίθουσα Μαρίκας Μητσοτάκη για την προσφορά της Μαρίκας στην Ελλάδα!!!!! Αντε προδότη master voice του βρυκόλακα.
    Βρείτε αποσπάσματα των απογευματινών εκπομπών της Σοφίας Παραδίση στο τηλεάστυ το Νοέμβριο του 2009 και θα δείτε πόσο διαφήμιζε το ΔΝΤ ο Καρατζαφέρης ,μάλιστα είχε βάλει το οικονομολόγο Θάνο να μας πείσει οτι το ΔΝΤ δεν είναι μπαμπούλας και έλεγε να μην ακούμε που κατηγορούν το ΔΝΤ κάποιοι δημοσιογράφοι!!!!!
    ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ουστ με την τζαβέλλα σου την αλβανολυγούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re Paidia miso leuto,YPARXEI SHMERA PIO PATRIWTIKO KOMMA APO TO LAOS STIN ELLHNIKH BOULH?
    TO MEI XEIRON BELTISTON LOIPON,EGW DIALEGW TO LAOS.
    EPISHS DEN XREIAZETE FILE MOU NA DHMOSIEUSEIS TIPOTA TAUTOTHTES,EGW SE PISTEBW ME TOUS 8EIOUS SOU POU POLEMHSAN TOUS ITALOUS.....
    GIATI O ELLHNAS AGAPAEI PANTA THN PATRIDA TOU...TA KOMMATA KAI OI ATIMES PRODOTIKES HGESIES TOU PRODWSAN PANTA TON ELLHNIKO LAO....OPWS KAI TO KKE POU KYTAZE PANTA TON DIE8NISMO,KAI THN MOSXA,KAI PRODWSE KAI ADIKHSE TIN ERHMH ETOUTH PATRIDA,POU THN EXOUME OLOI MAS,PLOUSIOI KAI FTWXOI OPWS EIPE KAPOTE O STRATHGOS MAKRYGIANNHS...
    G Amelethtos (Byzantinos)
    AAAAAA KSEXASA -ZHTW O HRWAS KYBERNHTHS IWANNHS _METAKSAS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.