Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ"!

 Αντιγράφουμε από eglimatikotita.gr, "Στην παραδοσιακή ομιλία των "Ευχαριστιών" ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα δεν αναφέρθηκε ...

 Αντιγράφουμε από eglimatikotita.gr,
"Στην παραδοσιακή ομιλία των "Ευχαριστιών" ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Θεό και γενικά σε οτιδήποτε Θρησκευτικό. Παραδοσιακά οι Αμερικανοί πρόεδροι, τη
μέρα αυτή, αναφέρονταν και ευχαριστούσαν το Θεό για την προστασία που παρέχει στη χώρα τους. Φέτος όμως ο Ομπάμα απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα της πίστης. Όπως είναι φυσικό το διαδίκτυο και η μπογκόσφαιρα της Αμερικής πήρε φωτιά με διάφορα σχόλια και χαρακτηρισμούς για τον Πρόεδρο Ομπάμα , όπως αυτούς του άθεου και του ισλαμιστή."

Σχόλιο Στόχου: Στον λόγο που απηύθυνε στον αμερικανικό λαό ο Ομπάμα αρκέστηκε να αναφέρει ότι η "Ημέρα των Ευχαριστιών" αποτελεί μια ημέρα που ο κόσμος τρώει καλά και βλέπει φούτμπολ! Μα καλά, πριν γίνει Πλανητάρχης δεν έτρωγε; Τέτοιος πειναλέος δηλαδή... εκτός από την προφανώς σκόπιμη παράλειψη οποιασδήποτε αναφοράς σε κάθετι Χριστιανικό... Τίποτα άλλωστε δεν είναι τυχαίο.




1 σχόλιο

  1. Oι ΗΠΑ, ναι μεν είναι κράτος άθρησκο, όχι όμως και άθεο. Η επίσημη επιγραμματική τους φράση (motto) είναι "In God We Trust", αποτυπωμένη ακόμη και στο μονοδόλαρο.

    Όπως τόνισα, είναι κράτος άθρησκο, δηλαδή δεν ενδιαφέρει η θρησκεία, άρα δεν έχει σημασία αν ο Ομπάμα είναι ισλαμιστής. Όμως δίνουν σημασία στην ύπαρξη του Θεού, απ' ό,τι το εθνικό τους motto φανερώνει.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα ορκίστηκε πρόεδρος στην Αγία Γραφή, αν και αυτό δεν σημαίνει τίποτε για έναν άθεο. Σημαίνει, όμως, πολλά για έναν μωαμεθανό, ο οποίος θα ζητούσε Κοράνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.