Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Τρείς μόλις μέρες μετά το δημοσίευμα της εφ. «Πατρίς» για την κλοπή δύο μετασχηματιστών στην ευρύτερη περιοχή της Όλγας και αφού η ΔΕΗ χρειά...

Τρείς μόλις μέρες μετά το δημοσίευμα της εφ. «Πατρίς» για την κλοπή δύο μετασχηματιστών στην ευρύτερη περιοχή της Όλγας και αφού η ΔΕΗ χρειάστηκε να επιβαρυνθεί με την μεγάλη δαπάνη της αντικατάστασής τους, χθες το πρωί... οι κάτοικοι της περιοχής συνειδητοποίησαν ότι έλειπε και ένας... τρίτος μετασχηματιστής, από την περιοχή Πηγάδι.
Μόλις τρεις μέρες πριν η "Πατρίς" έγραφε για ανάλογο κρούσμα: "Σε απόγνωση βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι αγρότες στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού. Αυτή τη φορά όμως, όχι επειδή αδικήθηκαν από τις αποζημιώσεις, όχι επειδή δεν πήραν την επιδότηση, όχι επειδή τους «χτύπησε» το χαλάζι, αλλά επειδή κάποιοι... «τολμηροί» ανέβηκαν στις κολώνες της ΔΕΗ και «κατέβασαν» δύο ολόκληρους μετασχηματιστές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρεύμα για να λειτουργήσουν τα μοτέρ και να μην μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους εδώ και μια εβδομάδα!

Οι παραγωγοί συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το πρωί της Τρίτης, όταν κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους. «Ψάχνοντας» καλύτερα γιατί τα μοτέρ τους δεν έπαιρναν «μπρος», αντίκρισαν στην περιοχή της Όλγας, κάτω από το ποτάμι, ότι έλειπαν... δύο ολόκληροι μετασχηματιστές της ΔΕΗ!

Παρά τον τεράστιο όγκο και βάρος τους, οι μετασχηματιστές είχαν αφαιρεθεί με... χειρουργική ακρίβεια, αφήνοντας τις κολώνες... γυμνές! Οι παραγωγοί της περιοχής ειδοποίησαν τα συνεργεία της ΔΕΗ για την κλοπή και περιμένουν για την αποκατάστασή τους, οι ανάγκες τους όμως σε νερό είναι μεγάλες!"...

------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.