Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ...


ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ" (macedonian)! ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ -ΚΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΑΕΡΟΔΟΡΟΜΙΟ- Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E-MAIL THΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ info@thessalonikiairport.gr ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ! ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΘΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

-----------------------------



"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. ποπο με τρελανες τωρα...κρεμασμα τωρα...ο θεος τους ειναι μονο το χρημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειμαι γνωστης του συγκεκριμενου θεματος αλλα αν κρινω απο την φωτο σας αυτα ειναι τα Μακεδονικα που ξερω και γω !

    Πιστευω οτι ο χαρακτηρισμος ΑΥΤΗΣ της γλωσσας που εμφανιζεται πιο κατω ως Μακεδονικης ειναι περα για περα αληθινος και λεει "Δημιουργια δρομολογιου , ειδος ταξιδιου κλπ"
    Ειναι ιδια με την Ηπειρωτικη , την Θρακιωτικη την Πελοπονησιακη κλπ και ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ μιας και η γλωσσα ειναι ΜΙΑ και ΟΛΟΙΔΙΑ σε οποιο μερος και αν μιληθει - και βεβαια και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

    Οποτε το Αεροδρομιο εξηγει σε αφελεις ή πονηρους ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ=ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

    (φυσικα αν στην επιλογη 'μακεδονικη γλωσσα ' εμφανιστει κανενα '3ΝΗΟ' και γενικα τιποτα βουλγαροσερβικα τοτε να τους Γ@ΜΗΣ..ΜΕ )

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ... Χατζημαρκάκης μάς μάρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.