Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ., η μοναδική αντιομοσπονδιακή φωνή των Αθηνών, ιδρυθείσα το 1968, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά, μεγάλη εκδήλωση κα...

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ., η μοναδική αντιομοσπονδιακή φωνή των Αθηνών, ιδρυθείσα το 1968, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά, μεγάλη εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους.
Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974.Θα έχουμε την τιμή να βρίσκεται κοντά μας, όπως και πέρσι, η "Δασκάλα του Έθνους", κ. Χαρά Νικοπούλου όπου, θα μας απευθύνει σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει και ο κ. Ρίτσος Παντελής, μέλος της Επιτελικής Ομάδας της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Γεωπολιτικών Ερευνών. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011
Ώρα 20:00
Οίκημα ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ( Παιανίας 5-7, Ζωγράφου)

------------------------------------------------------------------------

Αύριο 15/11/2011 καλούμε τους απανταχού Έλληνες της Αθήνας στην καθιερωμένη Αντικατοχική πορεία που διοργανώνει η ΕΦΕΚ Αθήνας και το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. συμμετέχει με δικό του πανό . Σας καλούμε για άλλη μια χρονιά να πορευτείτε μαζί μας για να περάσει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν ξεχνά. Όσο μακριά και αν μας αφήσουν από την Τούρκικη πρεσβεία, η φωνή μας πρέπει να φτάσει μέχρι εκεί και να το ακούσουν όλοι πως «ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ». Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως η αντιομοσπονδιακή φωνή δεν θα σταματήσει, όσο και αν την πολεμούν, όσο κι αν θέλουν να την κάνουν να σωπάσει. Γιατί Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Η πορεία θα ξεκινήσει από το οίκημα μας (Παιανίας 5-7 στη Ζωγράφου) στις 18:00.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011
Ώρα 18:00
Οίκημα ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ( Παιανίας 5-7, Ζωγράφου)

Στην σημερινή εποχή που ζούμε, του συμβιβασμού και της καλοπέρασης, μια μερίδα φοιτητών, αρνείται να ξεχάσει και συνεχίζει να αγωνίζεται για την δικαίωση του αιματοβαμμένου μας τόπου. Στο ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. πάντα η πατρίδα μας βρίσκεται πάνω από όλα τα άλλα και για το λόγο αυτό καλούμε σύσσωμο τον φοιτητόκοσμο της Αθήνας, αλλά και όλους τους Ελλαδίτες αδερφούς μας, όπως συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια μας για επαγρύπνηση από την λήθη και την υποταγή που τα κέντρα αποφάσεων θέλουν να πέσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.