Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΠΑΠΑΧΕΛΑ

Αντιγράφουμε από την σελίδα του "ιδρύματος": Απόψε Δευτέρα, στις 11 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι Νέοι Φάκελοι ανοίγουν μ...

Αντιγράφουμε από την σελίδα του "ιδρύματος":

Απόψε Δευτέρα, στις 11 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι Νέοι Φάκελοι ανοίγουν με καλεσμένο στο στούντιο της εκπομπής τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο Αλέξης Παπαχελάς ρωτά τον Γιώργο Καρατζαφέρη για το παρασκήνιο της προηγούμενης κρίσιμης εβδομάδα στο δρόμο προς τη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου, την θέση του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση αυτή, τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη από εδώ και στο εξής, αλλά και για τις επικρίσεις που δέχθηκε ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματος του τις τελευταίες ημέρες.

Ακόμη, οι Νέοι Φάκελοι μιλούν με έναν έλληνα οικονομολόγο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ που πιστεύει ότι ο σωστότερος δρόμος για την Ελλάδα είναι η έξοδος από το ευρώ, και τον ρωτούν γιατί θεωρεί μοναδικό δρόμο επιβίωσης για την ελληνική οικονομία την επιστροφή στην δραχμή.

6 σχόλια

  1. Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ. ΑΠΛΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Λαος είναι ένα απίστευτα ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ κόμμα.Αν δείτε πόσοι έχουν παραιτηθεί τα τελευταία 2 χρόνια θα εντυπωσιαστείτε.Ειδικά στη νεολαία έχει πια μηδενικά νούμερα.Το κόμμα αυτό είναι ξοφλημένο, αλλά οι καναλάρχες και το Σύστημα το προωθούν με στόχο να καπηλευτεί τον πατριωτικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα φυσικα, ειναι "πανεξυπνη κινηση" η προβολη απο το επισημο οργανο της αμερικανικης πρεσβειας και το μονιμο μελος της Μπιλντερμπεργκ και της Τριμερους...Αληθεια "υπερπατριωτες", η εργατρια των Κιμπουτζ κανονισε την "κινηση";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λυσσα κακια πια με τον ΛΑ.Ο.Σ. ελεος βρε παιδια! δεν μπορουν τα ανεδαφικα και προπαγανδιστικα επιχειρηματα σας να σπειλωσουν αυτο το κομμα πια. οι ταμπελες και οι ψευτοκουλτουριαρικοι προσδιορισμοι οτι ο ΛΑ.Ο.Σ ετσι οτι ο ΛΑ.Ο.Σ αλλιως,δεν περνανε πια. χωνεψτε το,παραδεχτειτε το δεν ξερω πως αλλα το μονο κομμα που εκφραζει τη φωνη της λογικης και της σοβαροτητας ειναι ο ΛΑ.Ο.Σ Πιστεψτε με δεν ειμαι ουτε μελος ουτε ψηφοφορος του κομματος αλλα πρεπει να παραδεχτειτε οτι ειναι το μονο σοβαρο και αξιοπιστο κομμα αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα. απλα σκεφτειτε λογικα και ποιο κομμα εχει δειξει υπευθυνη και σοβαρη σταση.ειμαι σιγουρος οτι στο ιδιο συμπερασμα θα καταληξετε και εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Η-Ο

    Ποια εργάτρια των κιμπούτς, ρε μάπα; Οι Εβραίοι της Γερμανίας διαμαρτύρονται, επειδή ο ... "αντισημιτικός" ΛΑ.Ο.Σ. συμμετέχει στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ;;;.'.'MΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ;;;.'.'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.