Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Σε πανηγυρικό κλίμα αναμένεται να πραγματοποιηθούν αύριο στα κατεχόμενα εκδηλώσεις και τελετές για την 28η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτ...


Σε πανηγυρικό κλίμα αναμένεται να πραγματοποιηθούν αύριο στα κατεχόμενα εκδηλώσεις και τελετές για την 28η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γκιουνές», οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα 14 Νοεμβρίου και ώρα 1200, με ομιλία του Ντερβίς Ερογλου στον παράνομο Μπαϊράκ. Την ίδια ώρα θα γίνει ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο, 15 Νοεμβρίου με παρέλαση των στρατιωτικών δυνάμεων του Αττίλα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί. Ένα τουρκικό μαχητικό F-16 θα πραγματοποιήσει πτήση επίδειξης κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Στις 11 το πρωί το F-16 θα πραγματοποιήσει πτήση πάνω από το μνημείο του Τζενγκίζ Τοπέλ στο Καραβοστάσι, ενώ στις 15.30 θα πραγματοποιήσει πτήση πάνω από το μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην κατεχόμενη Κερύνεια. Στα κατεχόμενα θα βρίσκονται στις 14-15 Νοεμβρίου η φρεγάτα «Gemlik» (στο κατεχόμενο λιμάνι Κερύνειας), το υποβρύχιο «Saldiray» (λιμάνι Κερύνειας) και η κορβέτα «Gaziantep» (κλειστό λιμάνι Αμμοχώστου) του πολεμικού ναυτικού των δυνάμεων του Αττίλα. sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.