Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ: "ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"...

Tην ευχή, ο Θεός να φωτίζει τους ηγέτες της Ελλάδος και να κρατήσει ενωμένο τον ελληνικό λαό, εξέφρασε από την Πάφο, όπου λειτούργησε σήμερ...


Tην ευχή, ο Θεός να φωτίζει τους ηγέτες της Ελλάδος και να κρατήσει ενωμένο τον ελληνικό λαό, εξέφρασε από την Πάφο, όπου λειτούργησε σήμερα, ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιος....

Στο κήρυγμά του ο κ. Ιγνάτιος, ο οποίος βρέθηκε σε ένα μικρό χωριό της Πάφου με την ευκαιρία του Κύπριου Αγίου Δημητριανού, επισκόπου Κυθρέας, αφού αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες, που διέρχονται η Ελλάδα και η Κύπρος, τόνισε:

«Αυτό που κρατά ενωμένο τον Ελληνισμό είναι η πίστη, η Εκκλησία και η Ορθοδοξία. Η Εκκλησία μας μπορεί να κρατήσει την πίστη, η οποία για μας δεν είναι ιδέα, ούτε σχέδια ή πλάνα, αλλά ο ίδιος ο αναστημένος Χριστός. Αυτός είναι η ελπίδα μας».

Σε άλλο σημείο του κηρύγματός του ο μητροπολίτης Ιγνάτιος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βρεθούν οι πρέπουσες λύσεις στα προβλήματα, που απασχολούν την Ελλάδα. Επιπλέον, επισήμανε ότι «οι Έλληνες ενωμένοι έγιναν υπόδειγμα σε όλο τον κόσμο, ενώ όταν διχάζονταν έχαναν το δίκιο τους».
Αναφερόμενος πάντα στην κατάσταση στην Ελλάδα, υπογράμμισε ότι «ενωμένοι μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, ενώ διχασμένοι θα γίνουμε γι άλλη μια φορά θύματα γι΄αυτούς, που καιροφυλαχτούν κάθε φορά να εκμεταλλευτούν τον διχασμό μας».

Καταλήγοντας, ευχήθηκε «σύντομα να έρθει η ανάσταση για την Ελλάδα και τη μαρτυρική Κύπρο»

exofitsio.blogspot.com

-----------------------------


1 σχόλιο

  1. Είναι ο μόνος, που καλλιεργείτε με τις αναρτήσεις και τα δημοσιεύματά σας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.