Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

Ένοπλες ομάδες που αγωνίζονται για την ανατροπή του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ συγκρούστηκαν νωρίτερα με τις δυνάμεις ασφαλείας στη...

Ένοπλες ομάδες που αγωνίζονται για την ανατροπή του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ συγκρούστηκαν νωρίτερα με τις δυνάμεις ασφαλείας στην νότια επαρχία Daraa. Η ηλεκτροδότηση και οι τηλεφωνικές γραμμές έχουν κοπεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, πάνω από 3.500 άτομα έχουν σκοτωθεί στις ταραχές της Συρίας.

Στο μεταξύ, η Συρία απελευθέρωσε 912 κρατούμενους για συμμετοχή σε διαδηλώσεις κατά του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, αναφέρει σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Απελευθερώθηκαν γιατί δεν έχουν συριακό αίμα στα χέρια τους", δήλωσε το πρακτορείο. Επίσης τονίζει ότι αυτή η κίνηση ακολουθεί την απελευθέρωση, νωρίτερα αυτό το μήνα, πάνω από 1.700 κρατουμένων.

Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας δήλωσε πως ο κακοποιός ο οποίος άνοιξε πυρ στο παλάτι Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης σήμερα χρησιμοποίησε ένα αυτοκίνητο ταξινομημένο στη γειτονική Συρία.

"Είχε συριακές πινακίδες κυκλοφορίας. Ανήκει σε κάποιον άλλο, αλλά οι διασυνδέσεις του δεν είναι πολύ σαφείς," ο υπουργός Εσωτερικών Idris Ναΐμ Σαχίν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου. Είπε επίσης πως ο εγκληματίας ήταν υπήκοος της Λιβύης και είχε εισέλθει στη χώρα την Κυριακή.

Ο άνδρας φώναξε "Αλλάχ ακμπάρ" (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος) πριν πυροβολήσει, αναφέρει το τουρκικό κανάλι NTV... defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.