Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το Ευρωπαϊκό Κόμμα καταγγέλλει με τον οποίο έντονο τρόπο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, την επίθεση που έγινε χθες το βρά...


Το Ευρωπαϊκό Κόμμα καταγγέλλει με τον οποίο έντονο τρόπο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, την επίθεση που έγινε χθες το βράδυ από αγνώστους στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «δρώντας υπό την κάλυψη του σκότους, οι άγνωστοι θρασύδειλοι νυχτοβάτες, έβαλαν φωτιά και έκαψαν την ελληνική σημαία που βρίσκεται αναρτημένη στην είσοδο των γραφείων».

«Τέτοιες ενέργειες ανεγκέφαλων αυτουργών εκθέτουν βάναυσα τον πολιτικό μας πολιτισμό, εξοργίσουν και προκαλούν», αναφέρει το ΕΥΡΩΚΟ, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανένα να οξύνει το πολιτικό κλίμα και να οδηγήσει τον πολιτικό διάλογο στα άκρα.
«Μόνο θλίψη και οργή μπορεί να προκαλεί η βεβήλωση των εθνικών μας συμβόλων. Στην ημικατεχόμενη μας πατρίδα τα εθνικά μας σύμβολά είναι η καλύτερη απόδειξη των αγώνων και της ιστορίας μας που δεν σβήνονται, δεν μειώνονται, δεν αλλάζουν όποιες και αν είναι οι προκλήσεις ανεγκέφαλων νυχτοβατών», αναφέρει.

 «Από τα σύμβολα και την ιστορία μας, αντλούμε τη δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα επιβίωσης του λαού μας στη γη των προγόνων του. Γιατί είναι αξίωμα ότι όποιος λαός δεν σέβεται την ιστορία και τα σύμβολα του, δεν έχει μέλλον» προσθέτει. (koukouvagia)


----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.