Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ!!! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012...

ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ... Την καταστατική αρχή της εναλλαγής στο μέσον της θητείας των Οικολόγων Πράσινων επαναβεβαίωσε ...

ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

Την καταστατική αρχή της εναλλαγής στο μέσον της θητείας των Οικολόγων Πράσινων επαναβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος τονίζοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του στην ευρωβουλή στις 16 Ιανουαρίου του 2012 οπότε και συμπληρώνονται δυόμισι χρόνια θητείας και θα δώσει τη θέση του στον επόμενο στη λίστα. Αναφερόμενος, σε συνέντευξη τύπου, στη συμμετοχή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Τρεμόπουλος επεσήμανε ότι θα είναι «στην πρώτη γραμμή, όσο το επιτρέψει το σώμα των Οικολόγων Πράσινων που θα αποφασίσει σε εκλογικό συνέδριο».

Σχολιάζοντας την πολιτική συγκυρία, ζήτησε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε μια απλή κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής, όπως ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι εξαρχής, αλλά μια κυβέρνηση που επιβεβαιώνει τη νεοφιλελεύθερη στροφή της χώρας αλλά και τη δεξιά και ακροδεξιά στροφή».

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.