Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

Αντιγράφουμε από το eglimatikotita.gr,  Συνελήφθη χθες στην Αθήνα, από αστυνομικούς... της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας 48χρονος Βο...

Αντιγράφουμε από το eglimatikotita.gr,
 Συνελήφθη χθες στην Αθήνα, από αστυνομικούς... της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας 48χρονος Βούλγαρος, ελεύθερος επαγγελματίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα, που διενεργήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 48χρονου και όπως διαπιστώθηκε, διακινούσε, μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονικά αρχεία με «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σε έρευνα, που έγινε, από κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο σπίτι του στην Αθήνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν........
δύο σκληροί δίσκοι, που περιείχαν εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Οι σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο διασύνδεσης του, με άλλα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

- Για κρέμασμα θα έπρεπε να οδηγηθεί και αυτός και όλοι οι ανώμαλοι του συναφιού του.

-------------------------------


1 σχόλιο

  1. δηλ.δεν θα τον απελασουν;θα τον ψευτοδικασουν και θα τον αφησουν ελευθερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.