Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ! ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Αντιγράφουμε από το Κυπριακό sigmalive.com: Στην καθυστέρηση της επιλογής του προσώπου που θα αναλάβει πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ε...

Αντιγράφουμε από το Κυπριακό sigmalive.com: Στην καθυστέρηση της επιλογής του προσώπου που θα αναλάβει πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας στην χώρα μας, καθώς και στα ονόματα που θεωρούνται επικρατέστερα για την θέση αυτή, αναφέρονται τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της αδυναμίας των δύο ελληνικών κομμάτων εξουσίας να συναινέσουν στα πρόσωπα και στις διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, δύο και πλέον ημέρες μετά την καταρχήν συμφωνία.

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει πως οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί "πιέζονται" να συμφωνήσουν σε μια κυβέρνηση συνασπισμού υπό την ηγεσία ενός πρώην κεντρικού τραπεζίτη, την ίδια ώρα που οι Έλληνες πολίτες και μαζί τους η Ευρωπαϊκή Ένωση αγωνιούν για μια άμεση λύση στο αδιέξοδο.

Το BBC αναφέρει "Η ελληνική συγκυβέρνηση ανακοινώνεται την Τετάρτη".Η ιστοσελίδα εξηγεί πως οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε τρίτη ημέρα, καθώς υπήρξαν και πάλι καθυστερήσεις, ενώ τονίζει τις πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα από τους εταίρους της στην ευρωζώνη.

Επίσης, στο άρθρο αναφέρεται πως υπήρξε "πρόβλημα" στην υποψηφιότητα του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκά Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.