Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... 

Η παράταξη της ΠΑΣΠ καταγγέλλει βιαιοπραγίες εναντίον μελών της από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι χθες, 21 Νοεμβρίου, "εξωπανεπιστημιακά στοιχεία γρονθοκόπησαν και ξυλοκόπησαν άγρια, δύο μέλη της ΠΑΣΠ του Μετσοβίου Πολυτεχνείου, τα οποία μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα. "

Σύμφωνα με τις καταγγελίες χρησιμοποιήθηκαν κράνη, πτυσσόμενα γκλόμπς και άλλα ενώ έδειξαν ότι πρόθεση της συγκεκριμένης ομάδας δεν ήταν απλά ο τραυματισμός αλλά κάτι περισσότερο.

Η παράταξη επίσης σημειώνει :

"Αυτές οι ενέργειες με συμμορίτικες μεθόδους και προσωπικές επιθέσεις, μας γυρίζουν στο παρελθόν και άλλες νοοτροπίες. Δεν μπορούν παρά να μας θυμίζουν τη χούντα και τη χουντική νεολαία που δεν άφηνε τους άλλους πολιτικούς χώρους να εκφραστούν ελεύθερα. Την ίδια μέρα μετά το ξυλοδαρμό, η ίδια ομάδα στρέφεται κατά των γραφείων της ΠΑΣΠ-ΕΜΠ κλέβοντας υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Δυστυχώς, βλέπουμε άτομα να εκμεταλλεύονται το χώρο του ασύλου και να καταργούν τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του. Το άσυλο υπάρχει για να προασπίζει και να ενισχύει την ελευθερία έκφρασης και τη διακίνηση ιδεών και όχι για να καλύπτει ποινικά αδικήματα".

Μάλιστα τα μέλη της ΠΑΣΠ καταγγέλλουν ακόμη ότι "σε όλο αυτό το σκηνικό, όπου μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ξυλοκοπούνται βάναυσα, με αυτόπτη μάρτυρα πρόεδρο σχολής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή σφύριζε αδιάφορα". (eglimatikotita.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΥΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΠ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

3 σχόλια

  1. Πραγματικά, οι παρατάξεις στα πανεπιστήμια είναι ένα από τα μελανότερα σημεία της παιδείας. Τεμπέληδες που κάθονται όλη μέρα σε μια σχολή, υπηρετώντας τα κόμματα- προστάτες τους, με αντάλλαγμα αρκετές χιλιάδες ευρώ και σίγουρο πτυχίο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Συμβάλλουν στην διάσπαση των φοιτητών, στον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα και βεβαίως στην καταστροφή των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων. Με μια φράση, ντροπιάζουν τους φοιτητές των σχολών, τους καθηγητές και τα πανεπιστήμια στα οποία "παρασιτούν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμήθηκε και το ΠΑΣΟΚ, τώρα που αναρχικοί επιτέθηκαν σε μέλη του, ότι το άσυλο στα Πανεπιστήμια δεν είναι για να καλύπτει ποινικά αδικήματα.... τόσα χρόνια που κάλυπτε ποινικά αδικήματα όμως, ήταν οι ίδιοι οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αρνούταν πεισματικά τη κατήργηση του, έστω και μόνο για αυτά τα ποινικά αδικήματα... τώρα που αυτά τα αδικήματα στρέφονται εναντίων των ίδιων των οπαδών του... τώρα θυμηθήκανε ότι το άσυλο δε πρέπει να υποθάλπτει ποινικά αδικήματα.... ποιός δουλεύει ποιόν ωρέ...???

    Καλά σας κάνανε... αφού τόσα χρόνια εσείς τους αφήνατε να τρομοκρατούνε και τους παρέχατε άσυλο μετά, τώρα καλά κάνουν και εκμεταλεύονται το άσυλο για να τρομοκρατούν εσάς.... εσείς τη δημιουργήσατε αυτή τη κατάσταση... όπως στρώσατε να κοιμηθήτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.