Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η "BENETTON"

Ο Ομπάμα φιλιέται στο στόμα με τον Χου Ζιντάο, η Μέρκελ με τον Σαρκοζί, ο Νετανιάχου με τον Αμπάς και ο Βενέδικτος με έναν ιμάμη. Εικόνες π...


Ο Ομπάμα φιλιέται στο στόμα με τον Χου Ζιντάο, η Μέρκελ με τον Σαρκοζί, ο Νετανιάχου με τον Αμπάς και ο Βενέδικτος με έναν ιμάμη. Εικόνες που θα κατακλύσουν τον κόσμο μέσω της καμπάνιας "Unhate" της Benetton, που ήδη προκάλεσε την αντίδραση του Βατικανού. Κατάφερε να προκαλέσει και πάλι η Benetton με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια "Unhate". Η διαφημιστική καμπάνια χρησιμοποιεί τους παγκόσμιους ηγέτες σε "εφευρετικό" φωτομοντάζ. Ο Ομπάμα φιλιέται περιπαθώς στο στόμα με τον Χου Ζιντάο, η Μέρκελ με τον Σαρκοζί, ο Νετανιάχου με τον Αμπάς και ο Βενέδικτος με έναν ιμάμη. Η καμπάνια "Unhate" παρουσιάστηκε στο Παρίσι από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου, Αλεσάντρο Μπένετον. Η διαφήμιση έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση του Βατικανού. Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε "διαβήματα προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Αγίου Πατέρα".Το Βατικανό διαμαρτυρήθηκε "για την απαράδεκτη χρήση της εικόνας του Αγίου Πατέρα στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας για εμπορικούς σκοπούς".
"Πρόκειται για μια σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον Πάπα, αποτελεί προσβολή για τα συναισθήματα των πιστών, μια σαφή απόδειξη του πώς μπορούν να παραβιαστούν σε μια διαφήμιση, οι θεμελιώδεις κανόνες του σεβασμού προς ένα πρόσωπο για να προσελκύσει την προσοχή μέσω της πρόκλησης" σημείωσε το Βατικανό.

news247.gr

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.