Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ 8,5 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Έκπληκτοι έμειναν οι περιπολούντες αστυνομικοί στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Καστοριάς, όταν διαπίστωσαν ότι η σχολική τσάντα π...

Έκπληκτοι έμειναν οι περιπολούντες αστυνομικοί στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Καστοριάς, όταν διαπίστωσαν ότι η σχολική τσάντα που βρήκαν σε δασική περιοχή, δεν είχε μέσα …σχολικά βιβλία και τετράδια, αλλά περιείχε μεγάλη ποσότητα χασίς.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, κατέσχεσαν προχτές το πρωί μία μαθητική σάκα, που περιείχε εννέα συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 8 κιλών και 504 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά είχαν βρεθεί τρεις ημέρες νωρίτερα και τέθηκαν σε παρακολούθηση μήπως κάποιος πάει να τα παραλάβει. Όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις αυτές, τα ναρκωτικά τα αφήνουν οι έμποροι από την Αλβανία σε προκαθορισμένα σημεία κατόπιν συνεννόησης, προκειμένου να τα πάρουν οι συνεργοί τους στο ελληνικό έδαφος. Επειδή όμως στο τριήμερο της παρακολούθησης δεν εμφανίστηκε ο παραλήπτης, προχτές οι αστυνομικοί τα κατέσχεσαν. Εκτιμάται ότι το χασίς βρισκόταν στο σημείο εδώ και πολύ καιρό.

protothema.gr

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.