Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

78% ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η πιο γελοία και στημένη δημοσκόπηση: Το 78% κρίνει «θετικό ή μάλλον θετικό» βήμα τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ το 20% ...


Η πιο γελοία και στημένη δημοσκόπηση: Το 78% κρίνει «θετικό ή μάλλον θετικό» βήμα τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ το 20% εμφανίζεται «αρνητικό ή μάλλον αρνητικό».

Δηλαδή, αν πιστέψουμε τα νούμερα της δημοσκόπησης, ακόμα και μέρος του σώματος των ψηφοφόρων της Αριστεράς, το οποίο σώμα σήμερα βάσει των δημοσκοπήσεων της ίδιας εταιρείας συγκεντρώνει το 25%, αποθεώνουν τον... Παπαδήμο. Eνώ τον θέλει επίσης το 100% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 100% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. (!) και το 100% του ΛΑΟΣ και των άλλων κομμάτων.

Και ο Στάλιν ακόμα, θα κοκκίνιζε από ντροπή με αυτά τα ποσοστά της δημοσκόπησης. Απίστευτοι απατεώνες. Ο Θεός της Ελλάδας να μας βοηθήσει να γλιτώσουμε από αυτούς τους πουλημένους, κάποτε... (defencenet.gr)

3 σχόλια

  1. ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Τωρα παιζουν και με τη νοημοσυνη των Ελληνων! μας θεωρουν ντιπ κατα ντιπ βλακες και μας πουλαν το μαυρο για ασπρο, τα σκατα για μελι!δοκιμαζεται η ανοχη του ελληνικου λαου!δεν υπαρχει ουτε μισος Ελληνας που να ελπιζει τιποτε θετικο απ αυτη τη κυβερνηση! ολοι ξερουμε το "ποιον" και το "ενεργητικο" του δηθεν πρυθυπουργου που μας πλασσαρανε: λεσχη πιλντερμπεργκ, τριμελης επιτροπη, σουαπ, σκανδαλα χρηματιστηριου!!! οι Ελληνες δεν τρων πλεον κουτοχορτο!
    ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ....ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ 15-25% ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ....ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τους πολιτικούς, καλύτερα να μας κυβερνήσει ένας τεχνοκράτης, τουλάχιστον μέχρι να γλυτώσουμε την χρεοκοπία.

    Δεν βαρεθήκατε τα λαμόγια τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης;;
    Αφού από το 1974 και μετά η οικονομία της Ελλάδας πήγαινε κατ' ευθείαν στο γκρεμό.
    Τι θέλατε δηλαδή, ακόμα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ακόμα την αριστερά;

    Αφήστε τουλάχιστον λίγο καιρό να τον δούμε τον Παπαδήμο.
    Από την πρώτη στιγμή μερικοί κάνουν κριτική πριν ακόμα ο Παπαδήμος γίνει Πρωθυπουργός....

    Αφήστε τον λίγο καιρό να δούμε πως θα πάει....γιατί μπορεί με τέτοιες λύσεις να καταφέρουμε να γλυτώσουμε τελείως από τα λαμόγια της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.