Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΣΑΝ 75ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ! ΕΣΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ;;;

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών ανθρωποκτονίας 75χρονης ημεδαπής, η οποία προχθες (14-11-2011) το απ...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών ανθρωποκτονίας 75χρονης ημεδαπής, η οποία προχθες (14-11-2011) το απόγευμα, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδίων του Δήμου Μυλοποτάμου, βρέθηκε νεκρή από συγγενείς της, στην οικία της, φέροντας δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στην περιοχή του λαιμού. (στραγγαλισμός)

Στο σημείο μετέβη ο Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Οι δράστες αναζητούνται. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

3 σχόλια

  1. καλα μιλάμε εκεί στην Κρήτη γίνανε οι Κρητικοί ΄΄αδερφούλες'' αν φτάσανε η εγκληματικότητα να χτήπησε κόκκινο και να σας σφαζουν οι λαθροχιμπατζήδες εσείς που κάποτε σφαζατε τους περιφημους αλεξιπτωτηστες του 3ού ράιχ δεν μπορείτε να βάλεται μια τάξη στο νησί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To έγκλημα αυτό δεν είχε να κάνει με ληστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύλληψη για το έγκλημα στα Λειβάδια

    @ 16/11/11 5:52 μμ

    Έχεις δίκιο. Μάλλον αδελφούλες είναι "μιλάμε εκεί" στην Κρήτη και χρειάζονται έναν άντρακλα, σαν και του λόγου σου, που να τα έχει βαρά-βαρά, να βάλεις κάποια τάξη. Έρχεσαι, μωρή μουστρού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.