Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ... ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1915 ΛΕΕΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ: Ο πρώην δήμαρ...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ:

Ο πρώην δήμαρχος της αρμενικής πρωτεύουσας Γιερεβάν, Βαχάν Κατσατριάν είπε ότι δεν τους ωφελούν καθόλου οι ισχυρισμοί για τα γεγονότα του 1915. Ο Βαχάν Κατσατριάν συμμετείχε στην διάσκεψη με θέμα «Συζητώντας τις σχέσεις Τουρκίας-Αρμενίας στην Adana» που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Çukurova.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετά το τέλος της διάσκεψης ο Κατσατριάν είπε ότι η αρμενική διασπορά είναι αυτή που κρατάει συνέχεια στην επικαιρότητα τους δήθεν ισχυρισμούς για τα γεγονότα του 1915.

Στην ομιλία που εκφώνησε σημείωσε τα παρακάτω: «Κανείς στην Αρμενία δεν θέλει να κοιτάξει προς τα πίσω. Όλοι επιθυμούν να πάει προς το καλύτερο η παρούσα κατάσταση. Ως δυο ανεξάρτητα κράτη η Τουρκία και η Αρμενία θα πρέπει να καθίσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα τους».

Αναφερόμενος δε στις συζητήσεις για το 1915 είπε ότι «αυτό δεν έχει κανένα όφελος για τους Αρμένιους που ζουν στην Αρμενία, διότι αυτοί ασχολούνται με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Οι Αρμένιοι του εξωτερικού είναι αυτοί που στοχάζονται περισσότερο επί των θεμάτων αυτών». Ο Κατσατριάν επεσήμανε επίσης ότι οι δυο χώρες πρέπει να αναπτύξουν τις σχέσεις τους, ανεξάρτητα από τις άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.