Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ 11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Aντιγράφουμε από το "Αγιορείτικο βήμα"  Με τον πατέρα Βασίλειο γνωριστήκαμε σε μία περιήγησή μου στη περιοχή των ασκητών,Κατο...



Aντιγράφουμε από το "Αγιορείτικο βήμα" 

Με τον πατέρα Βασίλειο γνωριστήκαμε σε μία περιήγησή μου στη περιοχή των ασκητών,Κατουνάκια, στο Αγιο όρος που βρέθηκα για τηλεοπτικό ρεπορτάζ.Χωρίς συνεργεία και οπερατέρ,παρά μόνο με μία ερασετεχνική κάμερα και με τη βοήθεια του πατέρα Φίλιππου απο τη Μικρά Αγία Αννη(γειτονική περιοχή) προσπάθησα να βρώ ορισμένους ασκητές να μου μιλήσουν για τη ζωή τους.Ο πατέρας Φίλλιπος, μου είπε΄΄ δύσκολο Γιώργο μου να μιλήσουν οι πατέρες στη κάμερα΄΄.

Ωστόσο,πήραμε το δρόμο και φθάσαμε στο κελί που εγκαταβοιεί ο Πατέρας Βασίλειος . Μας μίλησε ο γέροντας του Βλάσσιος,και πάνω στη κουβέντα ρώτησα τον Πατέρα Βασίλειο΄΄ εσεις πάτερ πως βρεθήκατε στο περιβόλι της παναγιάς;΄΄ Και μου απάντησε΄΄ με κάλεσε....΄΄Απο εδώ ξεκίνησε να εμβαθύνει η συνομιλία μας ώσπου φθάσαμε στη κοσμική ζωή του, στον πρωταθλητισμό και στα μετάλλια. Αν και δεν έδειχνε πρόθυμος να μιλήσει για αυτα,λέγοντας΄΄στην ΕΠΑΝΩ ΖΩΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ,ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.