Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.... Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή άσκησε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε βάρος...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.... Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή άσκησε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε βάρος ενός 38χρονου αθίγγανου που βρέθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου να έχει στην κατοχή του σε παράπηγμα στον καταυλισμό του Καρακόνερου ένα πιστόλι που είχε κλαπεί από λιμενικό!!!
Την 9η Νοεμβρίου 2010 ένας 39χρονος, που υπηρετεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, κατήγγειλε ότι τις απογευματινές ώρες της 6ης Νοεμβρίου 2010 άγνωστος δράστης παραβίασε την πόρτα του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου του, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο στην περιοχή «Ζέφυρος» και αφαίρεσε ένα τσαντάκι μηρού, χρώματος μαύρου το οποίο περιείχε ένα πιστόλι μάρκας GLOCK 17C, δύο γεμιστήρες με 30 φυσίγγια των 9mm, την υπηρεσιακή του ταυτότητα, την άδεια οπλοκατοχής και οπλοφορίας, την άδεια οδηγήσεως και διάφορα άλλα έγγραφα.
Την 26η Οκτωβρίου 2011 και πρωινές ώρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού μετέβησαν στον καταυλισμό αθιγγάνων στην περιοχή Καρακόνερο σε παράγκα που διαμένει ο ανωτέρω και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν ένα βαλιτσάκι μεταφοράς πιστολιού μάρκας BERETTA το οποίο περιείχε το πιστόλι, δύο γεμιστήρες και πέντε φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.
Σε έλεγχο που έγινε στο ανωτέρω όπλο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το όπλο που είχε κλαπεί από τον λιμενικό.
Εξετασθείς ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι το όπλο το βρήκε προ διμήνου σε ανακαινιζόμενο ξενοδοχείο στο Μανδράκι, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, όπου μάζευε παλιοσίδερα. Ερωτηθείς για το βαλιτσάκι μεταφοράς του όπλου το οποίο δεν ανήκει στον ανωτέρω παθόντα ανέφερε ότι αυτός τα βρήκε όλα μαζί και δεν γνωρίζει την προέλευσή τους.
Τον κατηγορούμενο εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.