Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ!

Μία σημαντική αποκάλυψη παρουσιάζει αυτή τη βδομάδα το περιοδικό Informer που κυκλοφορεί.Αποκαλύπτει πόσες χιλιάδες λίτρα αμόλυβδης καταναλώ...

Μία σημαντική αποκάλυψη παρουσιάζει αυτή τη βδομάδα το περιοδικό Informer που κυκλοφορεί.Αποκαλύπτει πόσες χιλιάδες λίτρα αμόλυβδης καταναλώθηκαν τα τελευταία χρόνια στο Υπουργείο Εσωτερικών για τις μετακινήσεις Υπουργών και Υφυπουργών.
Συγκεκριμένα, 10.000 ευρώ κόστισαν στον Ελληνικό λαό οι μετακινήσεις με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, και επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρεται και την Βουλευτή Πέλλας και πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη. Η κ. Τζάκρη το 2010 κατανάλωσε... 1,931,30 λίτρα βενζίνης για τις μετακινήσεις της.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε καθημερινά ήταν ένα VW Golf και για τα πήγαινε – έλα της πρώην Υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ βγήκαν από το ταμείο του Υπουργείου πάνω από 3.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Τζάκρη είναι οικονομική σε σχέση με άλλους συναδέλφους της.

aridaianews.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. Ας τα καταργήσουν τα ρημάδια. Τα λεφτά που θα οικονομίσουμε ας πάει στο πετρέλαιο θέρμανσης. Όχι ώς βοήθεια, γιατί πάλι οι ημέτεροι θα τα πάρουν. Να πέσει η τιμή και να έχουν πρόσβαση όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.