Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛ- ΚΑΪΝΤΑ! ΩΣ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ

Σκοτώθηκε σε χθεσινοβραδινή αεροπορική επιχείρηση ένα από τα ανώτατα ονόματα της οργάνωσης, ο Ιμπραχίμ αλ-Μπάνα .  Ο Αιγυπτιακής καταγωγή...


Σκοτώθηκε σε χθεσινοβραδινή αεροπορική επιχείρηση ένα από τα ανώτατα ονόματα της οργάνωσης, ο Ιμπραχίμ αλ-Μπάνα . 

Ο Αιγυπτιακής καταγωγής Αλ Μπάνα, ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας της οργάνωσης στην Αραβική Χερσόνησο. Στην αεροπορική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικές περιοχές στα Νότια της Υεμένης, εκτός από τον Αλ Μπάνα, σκοτώθηκαν άλλα έξι μέλη της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αμύνης της Υεμένης, τα πολεμικά αεροσκάφη της χώρας βομβάρδισαν τους στόχους τους, τη στιγμή που τα ανώτατα στελέχη της οργάνωσης πραγματοποιούσαν συνάντηση. Όμως κάποιες διεθνείς πηγές υποστηρίζουν πως οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Περίπου πριν δύο εβδομάδες, ο Αμερικανός υπήκοος και γνωστός ως ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης της Αλ Κάιντα, Αλ Αουλακί είχε δολοφονηθεί σε επίθεση που είχε διοργανώσει η CIA με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Από την άλλη, ένοπλη ομάδα ανατίναξε ένα αγωγό φυσικού αερίου και οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για αντίποινα.

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΣ ΩΣ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΑΡΑΧΗΜ ΑΛ - ΜΠΑΝΑ

"ΣΤΟΧΟΣ"
------------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.