Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΩΡΑ... ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜ...


ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΩΡΑ... Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΑΛΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.


ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!



KANTE "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ: ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 516 (1314)

18 σχόλια

  1. αν περιμένεις από την κρατική ασφάλεια.. σώθηκες.. το πιο πιθανό είναι να χώσουν εσένα μέσα που τον βγάζεις στην φόρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala den ton Blepete ton an8rwpo?
    to moutro tou?
    tin fatsa tou?
    afou exeipsyxologiko proBlhmma o an8rwpos,AFHSE TA MOUSIA GIA NA KALYPSEI TIN FALAKRA TOU!!!NA XESW PANW STIN KARAFLA SOU RE KOUMPARE!!
    ETOUTO TO MOUTRO APOTELEI NDROPH KAI GIA TOUS YPOLOIPOUS YPERHFANOUS FALAKROUS I KARAFLOUS OPWS 8ELETE PEITE TO...
    SAN TON ALON TON SKANTZOXOIRO MIAZEI TON NHKITIADH...
    G AMelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισε να τίθεται σε εφαρμογή ο "Καλλικράτης". Ετοιμαστείτε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

    να οδηγηθει στο Γουδί γαι δοκιμή γραβάτας πάραυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νεοελληνική κουτοπονηρια και η διαστρέβλωση λογων και γεγονοτων απο παρορμητισμο και βλακεια (στη καλλίτερη περιπτωση) ξαναχτυπα. Αυτη τη φορα της φταιει ο Λαμπακης! Τι λεει λοιπον ο ανθρωπος; Πραγματα και γεγονοτα γνωστα και στα μικρα παιδια. Απλως πανω στη φορτισή του εκτοξευει και μια απειλη που εδω και χρονια την ακουμε και απο τους Κρητικους, τους Θεσσαλονικιους, τους Πελοποννησιους και ...και ...και Ρε σοβαρευτειτε και ασχοληθειτε με τοσα πιο σοβαρα πραγματα που εχουμε και αφηστε τον Λαμπακη στο δικαιο πονο του! Στρουθοκαμηλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτρέπετε Έλληνας Δήμαρχος και να βλέπει με παρωπίδες;;! Είναι αυτή αντίληψη Δημάρχου..;! Που είναι η εθνική ενότητα, που είναι τα εθνικά ιδεώδη, που είναι η εθνική συνείδηση..;;! Τι μπορεί να λένε άραγε οι απέναντι που τον βλέπουν..;!
    Είναι λόγος Δημάρχου αυτός, ο οποίος βοηθάει στην ενότητα ενός έθνους, ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές, αλλά και πολύ δε περισσότερο εκεί στη Θράκη, που υπάρχει αυτό το καθεστώς;;
    Να παρέμβει άμεσα η όποια αρμόδια αρχή και δημόσια αυτός ο Δήμαρχος, να ανακαλέσει τη στενομυαλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ Ο ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη δίνετε σημασία!Κατά καιρούς βγαίνουν διάφοροι γραφικοί όπως στην Κέρκυρα και στην Κρήτη παλαιότερα και ζητούν ανεξαρτησία.Προφανώς ονειρεύονται το αρχαίο Ελληνικό σύστημα οργάνωσης σε πόλεις-κράτη...Επειδή είμαι 26 χρονών Θρακιώτης με καταγωγή από το Διδυμότειχο,γνωρίζω καλά ότι οι Θράκες είναι πολύ πατριώτες και λάτρεις του Βυζαντίου, ενώ πολλάκις κατηγορούν τους Νοτιοελλαδίτες και ειδικά τους Πελοποννήσιους και τους Αθηναίους για έλλειψη πατριωτισμού και ανηθικότητα.Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο, γιατί πια είμαι κι εγώ μόνιμος κάτοικος Αθηνών, αλλά είμαι βέβαιος ότι σε καμμία περίπτωση δεν εννοεί τις φαντασιώσεις των Τούρκων για ανεξάρτητο κράτος στα εδάφη μας.Ο λόγος του σίγουρα έχει πολλά κενά και αποδεικνύει άγνοια βασικών ιστορικών και γεωγραφικών στοιχείων, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκφράζει ένα βαθύ παράπονο για την εγκατάλειψη της Θράκης.Η Βόρεια Ελλάδα(Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος) πλήττονται ιδιαιτέρως από την ανεργία και υπάρχει ήδη ένα σημαντικό κύμα μετανάστευσης στο εξωτερικό.Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ιδιαίτερα τις ημιαστικές περιοχές της Θράκης και τα τοπικά στρατόπεδα των ενόπλων μας δυνάμεων σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.Την ίδια ώρα που οι Θράκες υποφέρουν ,οι Τουρκογενείς Μουσουλμάνοι της περιοχής(όχι Πομάκοι και Ρομά) απολαμβάνουν προνομιακά άτοκα δάνεια απο τη Ziraat bank που δραστηριοποιείται στην περιοχή και άλλες οικονομικές διευκολύνσεις από το Τουρκικό προξενείο. Οι Θράκες λατρεύουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία και θα είναι οι πρώτοι που θα χύσουν το αίμα τους απέναντι στις Τουρκικές ορδές όταν έρθει η ώρα.Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε στους υπόλοιπους Έλληνες αδερφούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΜ' ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΡΕ; ΑΝ Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΑ ΣΩΣΤΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΔΕΞΙΟΙ!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπουταρης και λαμπακης ..να παρουν τις βρωμερες οικογενειες τους και να φυγουν μια ωρα αρχιτερα να ζησουν ανεξαρτητοι αι και γ_ _ _ _ _ τε..που δεν σας πηραν ακομη ... με τις πετρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτοι οι κοπανοι που τον ακουν απο διπλα και ο αμοιρος ο κοσμος απο κατω μπορεσαν και τον ανεχτηκαν και δεν τον πλακωσαν στις φαπες.ποτε θα κανει ξαστερια ποτε θα ξημερωσει να παρω τοι ντουφεκι μου..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πράγματι μην ξεχνάμε και τον Μπουτάρη τον φιλότουρκο που καταστρέφει τη Θεσσαλονίκη μας.Καλός προδότης και αυτός.Τον στήριξε προεκλογικά και η Μπακογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεξιοί μακριά από τη ΝΔ.
    Μαύρο ψήφο στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ και επαυξάνω ως Θραξ που μένω Θεσσαλονίκη με τον 4:55. Το κράτος των Αθηνών ρίχνει ένα βλέφαρο στην Θράκη την παραμονή των εκλογών... Εάν ο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, έθιγε τόσο πολύ τα συμφέροντα άλλων, νότιων περιοχών, δεν θα πάγωνε το έργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κατι παιρνει ο ανθρωπος και σιγουρα ειναι λιγμενο ε ρε ξυλο που θελουν ...ενα ειναι σιγουρο παντος καποιοι τον ψηφισαν αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το αδειο μπουκαλο ειχε τσιπουρο .

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Xirisma amesos kai gam..si ton paliopousti ton Moggolo ee den paei allo pia m`afta arxidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καταρχας εχω καταγωγη απο εβρο και κατοικουσα για καποια χρονια(τωρα μονο καλοκαιρια)..επειδη κατα την γνωμη μου εχει γινει παρεξιγηση..φυσικα θα συμφωνισω οτι χρησημοποιησε πολλα ανεξαρτησια -αυτονομια και τετοιου ειδους φρασεολογιες..μπορει να κανω και λαθος ΑΛΛΑ κατα την γνωμη μου το μηνυμα που ηθελε να περασει ο κυριος ηταν οτι ο εβρος θα μπορουσε να αναπτυχθει καλλιστα οπως η αθηνα και γενικος ολες οι αλλες νοτιοελλαδιτικες πολεις..εχει τις προοπτικες..γιατι οσες ''σοβαρες'' προτασεις αναπτυξης εγιναν καταρηφθηκαν χωρις 'ουτε καν να ακουστουν'..δηλαδη εβλεπαν εβρο και ελεγαν στα αρ...ια μας(με την ελαχιστη υπερβολη)..μην τα βλεπεται ολα τοσα επιφανειακα..μπορει ο ανθρωπος να υπερβαλε στα ορια του υπερβολικου αλλα ταυτοχρονως ειπε και την αληθεια..δεν ειναι σωστο να δινονται τιτλοι σε ανθρωπους τοσο ευκολα..ευχαριστω πολυ..!
    Υ.Γ.
    (συγγνωμη αν υπαρχει κανενα ορθογραφικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.