Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ "ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ" ΘΑΝΑΣΗ ΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ...

Μιά κουβέντα που περιστράφηκε γύρω από την δίκη των ΟΥΚάδων εξετράπη της πορείας με αποτέλεσμα να ακουστούν χαρακτηρισμοί και εκφράσεις δημο...

Μιά κουβέντα που περιστράφηκε γύρω από την δίκη των ΟΥΚάδων εξετράπη της πορείας με αποτέλεσμα να ακουστούν χαρακτηρισμοί και εκφράσεις δημοσίως... Σε κεντρικό στέκι της Χαλκίδας όλα αυτά και πρωταγωνιστές ο Θανάσης Τάρτης από την μία κι από την άλλη ο Χαλκιδαίος Κώστας Χατζής, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (που δεν άρεσε στις βαρωνίες και τα τζάκια...)

Το περιστατικό που είχε διάρκεια και πολλούς μάρτυρες συνέβη στο "στέκι" του ιστιοπλοϊκού ομίλου Χαλκίδας, στον οποίο ο Τάρτης είναι μέλος. Σιγά μη και δεν ήτανε δηλαδή. Δεν ξέφυγε από τα πλαίσια της πολύ έντονης αντιπαράθεσης, αλλά μαθαίνουμε ότι ο Τάρτης ομολόγησε πάρα πολλά χρήσιμα. Ενώ αποδέχθηκε δημοσίως ότι είναι... "εθνικά μακεδόνας"!

Έτσι να αρχίζει να σε μαθαίνει σιγά σιγά από όλες τις πλευρές η κοινωνία Θανάση και δεν έχουμε ακόμη τελειώσει. Μόλις αρχίσαμε! (Κάτσε να δεις και το επόμενο πρωτοσέλιδο του "Στόχου"... Λίγη ώρα υπομονή!)

www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Posh Eforia plhrwnei o Guftoskopianos gia tis istioploikes protimiseis tou? exei skafos plhrwnei forous?
    GENIKA POSA PLHRWSE STIN EFORIA PERSY APO TIN DOULEIA TOU SAN DIKHGOROS?
    8A SYNEXISOUN OI ELLHNES NA PHGAINOUN SE SKOPIANO DIKHGORO STIN XALKIDA, I ALOU?
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΧΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην κατεχόμενη από τους γυτοσκοπιανούς Βόρεια Μακεδονία μας, δεν υπάρχει θάλασσα. Που θέλετε να κάνει ο Μαϊμουντόσκι τις "θαλάσσιες" βόλτες του;;;; Θανασάκη για έχε το νου σου!! Έχει και η θάλασσα "λακκούβες"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.