Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΟ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ!

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ... Δεν τα έχουμε απλά ασπαστεί τα δόγματα του "Στόχου" που εισήγαγε ο ιδρυτής του αείμνηστος Γιώργ...

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ...

Δεν τα έχουμε απλά ασπαστεί τα δόγματα του "Στόχου" που εισήγαγε ο ιδρυτής του αείμνηστος Γιώργος Καψάλης, αλλά τα κοινωνούμε  και τα διατυμπανίζουμε, συνεχώς και με την πρώτη ευκαιρία.

Πόσο μάλλον όταν η Ελλάδα μας διανύει ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ περίοδο! Τα δόγματα του "Στόχου" που επίκεντρο τους έχουν πάντα την ασυμβίβαστη διάθεση για Εθνικό Αγώνα και Ενότητα των πραγματικών Ελλήνων. Γιατί -και για αυτό- για εμάς ο χειρότερος Έλληνας είναι πιό ψηλά από τον καλύτερο τουρκο! Και γιατί δεν μας νοιάζει ποιός θα μας πάει καβάλα στ' άλογο να πάρουμε την Πόλη... Ας είναι και η Παπαρήγα... Βέβαια κάτι τέτοιο δεν το νομίζουμε αλλά νομίζουμε πως καταδεικνύει τις διάθεσεις μας και τα ένστικτα μας. Δεν θα αλλάξουμε τώρα.


Διαβάστε επίσης και διαδώστε: ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.