Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΡΟΜΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου του 1940 βρίσκουν τον τρισένδοξο Ελληνικό Στρατό και εγγυητή της εθνικής μας αξιοπρέπειας, μαχόμε...


Οι πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου του 1940 βρίσκουν τον τρισένδοξο Ελληνικό Στρατό και εγγυητή της εθνικής μας αξιοπρέπειας, μαχόμενο εναντίον των γρεναδιέρων λοφιοφόρων του Μπενίτο Μουσολίνι. Τα βορειοηπειρωτικά βουνά, που ποτέ δεν υπήρξαν αλβανικά, στενάζουν από τους κανονιοβολισμούς και τις στεντόρειες ιαχές για αέρα. Ξιφολόγχες που ματώνουν από το αίμα του εχθρού για να βάψουν τα χιόνια με τρία γράμματα κεφαλαία και ιστορικά σχηματίζοντας μια και μόνο λέξη. ΟΧΙ.

Ευτυχώς για την Πατρίδα μας, η Θεία βούληση θέλησε στη συγκεκριμένη κοσμοιστορική συγκυρία έναν άνθρωπο πραγματικό ηγέτη στο τιμόνι της χώρας. Ο εθνικός μας κυβερνήτης (δικτάτωρ για τους αδαείς) Ιωάννης Μεταξάς δεν μπορεί να αποτελεί τίποτα άλλο παρά επιλογή μιας ανωτέρας δυνάμεως, που ήθελε η Ελλάς να παραμείνει υπερήφανη και αντάξια της ιστορίας της. Το έργο και η φιλοπατρία αυτής της πολιτικοστρατιωτικής μορφής θα μας καθοδηγεί αιωνίως, όλους εμάς που ζούμε στη σκιά του. Μπορεί να πέθανε ως άνθρωπος, συνεχίζει όμως να ζει ως ιδέα.

Δυστυχώς δε χρειάστηκε να περάσουν και πολλές δεκαετίες για να ξαναβρεθεί η πατρίδα μας στη δίνη του πολέμου. Αυτή τη φορά όμως ο πόλεμος δε διεξάγεται με όπλα. Διεξάγεται πίσω από κλειστές πόρτες με ανθρώπους που φορούν κοστούμια και πνιγμένους μέσα σε χαρτομάνι που
 κρύβει τα ύπουλα σχέδιά τους. Ο εχθρός αυτή τη φορά εισβάλλει με διάφορες μορφές. Πότε ονομάζεται τρόικα, πότε εγχώριος λαικός ηγέτης τρίτης γεννιάς πρωθυπουργός, πότε τουρκική τηλεοπτική σειρά. Πάντα αθόρυβος και παρηλλαγμένος, έτσι ώστε να φαντάζει καλοκάγαθος. Το δυστύχημα έγκειται στο ότι σήμερα δεν υπάρχουν Μεταξάδες. Γιατί τα ΟΧΙ όπως και τότε, έτσι και σήμερα απαιτούν Μεταξάδες ικανούς να χτυπήσουν τη γροθιά τους στο τραπέζι και να αρνηθούν κάθε είδους ξεπούλημα της πατρίδος και εκφυλισμό του Έθνους. Ως Έληνες εθνικιστές πιστεύουμε ότι μόνο ένα εθνικιστικό κίνημα είναι ικανό να βγάλει από το αδιέξοδο τη χώρα. Ένα κίνημα που θα διακυβερνήσει με ατσαλένια πυγμή θυμίζοντας και αποδεικνύοντας σε όλους ότι το ατσάλι δένεται με ένα τρόπο. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες φωνές που πληθαίνουν συνεχώς, ζητώντας μια αξιωματική κυβέρνηση η οποία θα βάλει τα πράματα σε μία τάξη αναβιώνοντας ακόμη και το Γουδί. Ίδωμεν.

 Κλείνοντας, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη του και όλους τους εθνικά σκεπτόμενους πολίτες να αναρτήσουν στους εξωτερικούς χώρους των οικιών και των καταστημάτων τους την ελληνική σημαία, αφ' ενός μεν για να τιμήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν για μια Μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα, αφ'ετέρου δε για να στείλουμε ένα μήνυμα στους πάσης φύσεως πολιτικάντηδες.


Η Ελλάς θα επιβιώσει για να πάρει ξανά το δρόμο της δόξας. Και σε αυτό το δρόμο δεν έχετε καμία θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.