Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ Αγαπητοί μας καλλιτέχνες, Με αυτή την επιστολή μας, θα θέλαμε να σ...


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ

Αγαπητοί μας καλλιτέχνες,

Με αυτή την επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο με δήθεν σκοπό την «Ενότητα και τη Δημοκρατία». Η πραγματικότητα όμως είναι αντίθετη στα μέχρι τώρα λεγόμενα της και βασικός σκοπός που επιχειρείται με την διεκπαιρέωση αυτής τις συγκεκριμένης συναυλίας είναι να αποσείσει της εγκληματικές ευθύνες που βαραίνουν το Πρόεδρο τη Κυπριακής Δημοκρατίας και να συσπειρώσει ξανά τον ήδη προβληματισμένο κόσμο του στηρίζοντος Κόμματος του ΑΚΕΛ.

Σεβαστοί μας καλλιτέχνες, όπως είναι γνωστό την 11 Ιουλίου συνέβη στην Κύπρο η φονική έκρηξη στο Μαρί. Μια έκρηξη που άφησε πίσω της 13 λεβέντες και διάλυσε έξ’ ολοκλήρου την μόνη ναυτική βάση στην Κύπρο όπως επίσης κατάστρεψε τον βασικό Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό της Κύπρου. Η ανικανότητα της Κυβέρνησης του κ. Χριστόφια οδήγησαν ακόμη σε οδυνηρούς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ως προς το Εθνικό μας ζήτημα και κατρακύλα της οικονομίας του νησιού. Η καρέκλα του Προέδρου όμως άρχισε να τρίζει.

Με όλα αυτά , η καθοδηγούμενη από το Δημήτρη Χριστόφια η ‘’ Κίνηση Πολιτισμού’’ αποφάσισε την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας που εσείς απαντήσατε θετικά. Απαντήσατε θετικά στην πρόσκληση, πέφτοντας στην παγίδα της ακελικής προπαγάνδας, η οποία δεν έχει στόχο να πραγματοποιήσει μια πραγματική μουσική συναυλία, αλλά μια «κομματική εκδήλωση». Στις 24 Οκτωβρίου, δε θα τραγουδήσετε για τον υποτιθέμενο σκοπό αυτής της συναυλίας αλλά θα υποστηρίξετε αυτούς που με λάθους χειρισμούς τα καταπατούν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ελευθερία του λόγου, τα ανθρώπινα μας δικαιώματα και προσπαθούνε επανελλημένα να διχάσουν τον λαό.

Ως περήφανοι αυτόνομοι νέοι αυτού του τόπου, θα προσπαθήσουμε με την φωνή μας και την αντίθεση μας σε όλα αυτά να σώσουμε οτιδήποτε μπορεί να σωθεί. Έτσι και εμείς απαιτούμε , όσο σκληρό και αν ακούγεται , να μην παρευρεθείτε στην εν λόγω εκδήλωση αφού καταστρέφει την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων της Κύπρου. Επίσης αυτή η εκδήλωση θα οδηγήσει για ακόμη μια φορά στον διχασμό αυτού του μαρτυρικού τόπου. Μην τους βοηθήσετε να πετύχουν το σκοπό τους. Μείνετε μακριά όπως θα μείνουμε και εμείς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Ε.Κ.Φ. (Ένωση Κυπρίων Φοιτητών) ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ (ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΤΗΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.