Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ"... ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ!

Κλίμα ανησυχίας επικρατεί στην πανεπιστημιακή κοινότητα για τον εορτασμό του πολυτεχνείου. Αρκετοί καθηγητές, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζουν...

Κλίμα ανησυχίας επικρατεί στην πανεπιστημιακή κοινότητα για τον εορτασμό του πολυτεχνείου.
Αρκετοί καθηγητές, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζουν το φόβο ότι τα πρόσφατα επεισόδια στις παρελάσεις μπορεί να μεταφερθούν στο φετινό εορτασμό του πολυτεχνείου, ενώ την ανησυχία εντείνουν πληροφορίες για ενδεχόμενη κατάληψη του ιδρύματος από ομάδες αριστεριστών, από την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων.
Μερίδα καθηγητών αναμένεται να ζητήσει ο εορτασμός να είναι μονοήμερος.
«Με αυτές τις φήμες δεν μπορεί κανείς να λειτουργεί σε μια ευνομούμενη πολιτεία», δήλωσε στο ΣΚΑΪ η αντιπρύτανης του ΕΜΠ Αντωνία Μοροπούλου.
Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης, πρώην Πρύτανης Ε.Μ.Π, σημείωσε ότι η ευθύνη της διαφύλαξης του ασύλου σε μεγάλο βαθμό έχει περάσει στη δημόσια διοίκηση, αλλά κάλεσε την πολυτεχνική κοινότητα να είναι σε εγρήγορση.

1 σχόλιο

  1. Πάλι τις τρελές κονόμες του Λαλιώτη και της Δαμανάκη θα ... γιορτάσουμε;;;; ή την άνοδο στην εξουσία του Ιωαννίδη;;; Θα είναι και ο Ηλιόπουλος με τη Ηλένα στους "γιορτασμούς";;;;; Φτάνει πια ρε απατεώνες!! Δεν βαρεθήκατε να γεμίζετε με ψέμματα τον Ελληνικό Λαό επι 37 συνεχή χρόνια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.