Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ- Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην Αθήνα αναμένεται να επιστρέψει, εκτός απροόπτου, το βράδυ της Παρασκευής, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Από την περασμένη Τρίτη, ο ...

Στην Αθήνα αναμένεται να επιστρέψει, εκτός απροόπτου, το βράδυ της Παρασκευής, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Από την περασμένη Τρίτη, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται στην πόλη Γκίσσεν της Γερμανίας όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Στενοί συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου, μιλώντας στο Αmen.gr εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την πορεία των εξετάσεων και τις εκτιμήσεις των θεραπόντων ιατρών του Αρχιεπισκόπου. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όλα καλά!» ήταν το σχόλιο ενός εξ αυτών.

Αιτία για τη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στη Γερμανία, ύστερα από τις συστάσεις των ιατρών του στην Ελλάδα, ήταν περαιτέρω ιατρικός έλεγχος για την καλύτερη αντιμετώπιση μικρού προβλήματος που ταλαιπωρεί την υγεία του. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πρόσφατα νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο εξαιτίας μιας ουρολοίμωξης που δεν υποχωρούσε και η οποία είχε ως συνέπεια να αντιμετωπίζει εμπύρετα επεισόδια.

«Όλα πάνε καλά και αύριο ο Μακαριώτατος θα επιστρέψει» ανέφερε εμφανώς καθησυχαστικός στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου.

----------------------------------------


2 σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε όταν έφυγε το κατάλαβα, ούτε όταν έλθει θα το καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.