Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΠΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Το ανώτατο δικαστήριο του Ιράν επικύρωσε την εφαρμογή του νόμου της αντεκδίκησης για έναν άνδρα που κατηγορείται ότι τύφλωσε έναν άλλο με οξ...

Το ανώτατο δικαστήριο του Ιράν επικύρωσε την εφαρμογή του νόμου της αντεκδίκησης για έναν άνδρα που κατηγορείται ότι τύφλωσε έναν άλλο με οξύ σε μια οικογενειακή διαμάχη, γράφει σήμερα η εφημερίδα Shargh.

Ο δράστης, ο 26χρονος Μοχαμάντ, είχε παρακινηθεί πριν από πέντε χρόνια από τον κουνιάδο του θύματος να επιτεθεί στο θύμα με οξύ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το θύμα, ονόματι Βάλι, σχεδόν τυφλώθηκε καθώς έχασε πλήρως την όραση από το ένα μάτι και μερικώς από το άλλο, ενώ το πρόσωπό του παραμορφώθηκε μετά την επίθεση.

Δικαστήριο της Τεχεράνης καταδίκασε τον δράστη να χάσει το ένα μάτι, σε εφαρμογή του ισλαμικού νόμου (σαρία) που ισχύει στο Ιράν για ορισμένες εγκληματικές πράξεις. Ο δράστης καταδικάστηκε επίσης σε φυλάκιση δύο ετών και στην καταβολή αποζημίωσης προς το θύμα. (newpost)

1 σχόλιο

  1. Mα φυσικά κι εφαρμόζουν το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" και στο Ισλάμ, αφού αυτό έχει σαν βάση τον Μωσαϊκό Νόμο. Τι σας κάνει εντύπωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.