Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ: "ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο (ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ) ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ...

ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥΣ! ΑΝΑΚΡΙΣΗ 40 ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ) ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ  Η ΧΟΥΡΙΕΤ:

Καθώς οι εξελίξεις είχαν μεγάλο απόηχο και στον τουρκικό και στον ισραηλινό τύπο, ο αντινομάρχης και Διοικητής του αεροδρομίου Ατατούρκ οργάνωσε συνέντευξη τύπου στην οποία δήλωσε πως ¨ Με βάση τα κριτήρια του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών και στην βάση της αμοιβαιότητας εφαρμόζουμε το ίδιο με αυτό που έκανε το ισραηλινό κράτος¨.

Εφαρμόζουμε στους Ισραηλινούς ταξιδιώτες ότι εφαρμόζουμε και σε όλους τους άλλους. Δεν υπάρχει κάποια έξτρα μεταχείριση, αλλά απλά εφαρμόζουμε στα πλαίσια της αμοιβαιότητας αυτά που άλλες χώρες εφαρμόζουν στους Τούρκους ταξιδιώτες. Εάν λοιπόν σε κάποιες χώρες οι Τούρκοι πολίτες ερωτούνται ¨Γιατί ήρθες, πόσο θα μείνεις, που θα μείνεις και πόσα λεφτά έχεις μαζί σου¨, τότε και εμείς στους πολίτες εκείνων των χωρών κάνουμε το ίδιο. Εάν το Ισραήλ ερευνά τον λόγο για τον οποίο πήγαν εκεί οι πολίτες μας και εμείς ρωτάμε το ίδιο στους Ισραηλινούς πολίτες. Αυτή είναι μια πάγια τακτική, δεν είναι κάτι το έξτρα, ούτε κάτι ιδιαίτερο. Απλά με βάση τα κριτήρια του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών και στην βάση της αμοιβαιότητας εφαρμόζουμε το ίδιο με αυτό που έκανε το ισραηλινό κράτος¨ (πηγή)

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ... ΜΠΟΥΜ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.