Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥΣ! ΑΝΑΚΡΙΣΗ 40 ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΙΤ - MOΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!  ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ stoxos.gr ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΕ 40 ΤΟΥΡΚΟΥΣ Τ...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΙΤ - MOΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ! 

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ stoxos.gr ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΕ 40 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΕΓΔΥΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ )

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΤΗΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ... ΑΝΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...

40 ισραηλινούς τουρίστες ανέκριναν επί μιάμιση ώρα οι τουρκικές αρχές,άνευ λόγου και αιτίας κατά την άφιξή τους στη Κωνσταντινούπολη! Το περιστατικό είνα ενδεικτικό της νευρικότητας που επικρατεί στην Άγκυρα και η οποία την οδηγεί σε ενέργειες που ασφαλώς δεν ταιριάζουν σε σοβαρό κράτος. Οι ισραηλινοί καταγγέλουν ότι τους αφαιρέθηκαν τα διαβατήρια και ο οδηγήθηκαν για ανάκριση.Σε όλους έγινε εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος. Η Άγκυρα ανεβάζει το θερμόμετρο της έντασης με το Ισραήλ και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχει κάποιο σχέδιο για μέχρι που μπορεί να το φθάσει. (onalert)

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ή ΕΣΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ... ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΜΕΑ. ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΟΥ ΤΕΛΑΒΙΒ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΙΤ ΜΟSSAND ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙΣ ?

    ΕΛΛΑΔΑ + ΚΥΠΡΟΣ + ΙΣΡΑΗΛ vs ΤΟΥΡΚΙΑ

    ΖΗΤΩ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΙΣΡΑΗΛ. ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.