Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΔΥΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μέχρι και τα εσώρουχα σε τούρκους τουρίστες έβγαλαν οι Εβραίοι από τους τούρκους για να πραγματοποιήσουν έλεγχο στο αεροδ΄ρομιο του Ισραήλ....


Μέχρι και τα εσώρουχα σε τούρκους τουρίστες έβγαλαν οι Εβραίοι από τους τούρκους για να πραγματοποιήσουν έλεγχο στο αεροδ΄ρομιο του Ισραήλ. Οι τούρκοι τουρίστες βρέθηκαν στο Ισραήλ για τις διακοπές του "Μπαϊραμιού" κι έπεσαν στην περίπτωση... Το μετάνιωσαν τόσο πικρά που το έκαναν και θέμα στα τηλεοπτικά τους Μέσα. Οι τούρκοι ισχυρίζονται ότι το σόκ που έπαθαν από την συμπεριφορά των Ισραηλινών ήταν τόσο μεγάλο που κατά το ταξίδι της επιστροφής στην τουρκία ένας από τους τουρίστες έπαθε καρδιακό επεισόδιο και το αεροπλάνο τους αναγκάστηκε να προσγειωθεί αναγκαστικά στην Αττάλεια πριν φτάσει στον τελικό του προορισμό που ήταν η Κωνσταντινούπολη.

www.stoxos.gr

2 σχόλια

  1. Α ρε τουρκαλαδες. Εδω ουτε Ελληνικο φιλοτιμο, ουτε Ελληνικη καλωσυνη, ουτε νεοελληνικος ωχαδερφισμος υπαρχουν.Στους Εβραιους ισχυει το περιφημο Οφθαλμον Αντι Οφθαλμου και Οδοντα αντι Οδοντος, η μαλλον απο οτι φαινεται δεκα ματια και δεκα δοντια αντι για ενα! "Καλλη τυχη" ναχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.