Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

«Η Δημοκρατική Συμμαχία, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πετύχει και θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει η χ...


«Η Δημοκρατική Συμμαχία, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πετύχει και θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει η χώρα να ξεπεράσει την κρίση. Όλοι εμείς εδώ είμαστε η καρδιά της Δημοκρατικής Συμμαχίας και να ξέρετε ότι θα έρθει στιγμή που θα γίνουμε πάρα πολλοί και θα μπορούμε να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες»

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Ντόρα Μπακογιάννη αλλά η είδηση ήταν αυτό που είπε ο πατέρας της, που ακόμη κρατάει τον τίτλο του επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά έχει ήδη αναλάβει την αρχηγία του κόμματος που ίδρυσε η κόρη του. Η συγκέντρωση των στελεχών της "ΔΗ.ΣΥ." έγινε σπίτι του και ο απέθαντος είπε ότι: 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα πετύχει στην πορεία της. Είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο θα μπει στη Βουλή, αλλά ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών. Είναι περιττό να σας πω ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι καιροί είναι χαλεποί, αλλά η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Μπορεί να τα καταφέρει. Και η Δημοκρατική Συμμαχία έχει υψίστη ευθύνη και καθήκον απέναντι στην πατρίδα, καθώς είναι το μόνο κόμμα που λέει όλη την αλήθεια στον λαό»

Άραγε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίς και αδερφός της Ντόρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που ήταν εκείνη την ώρα; Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκέντρωση έγινε ανήμερα της μεγάλης επετείου του γκρεμίσματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη του 93, από τον γιατρό Γιώργο Συμπιλίδη... (ΔΕΙΤΕ: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1993 ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΤΟ ΤΟΥ!)

www.stoxos.gr

-----------------------------


2 σχόλια

  1. Καλά αυτός ο Χάρος θέλει σκότωμα. Τόσα χρόνια τον έχει ξεχάσει το βρυκόλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου κανει και ο χαρος?? Μεχρι και αεροπλανο πηγε να χαλασει αλλα δεν του βγηκε...

    Να δεις πως αν παει να τον περασει απεναντι με τη βαρκα του θα εχουν απεργια οι ναυτεργατες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.