Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΞΑΔΕΣ. ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΠΑΝΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ!

Η Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ όπως και Η Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων Το Γεράκι της Θράκης , Ουρλιάzουν εδώ και ένα μήνα για το Εθνικό έγκλημα που διαπρά...


Η Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ όπως και Η Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων Το Γεράκι της Θράκης , Ουρλιάzουν εδώ και ένα μήνα για το Εθνικό έγκλημα που διαπράττεται εν γνώση των Εθνικών Υπηρεσιών.  Και η τελευταία του πράξη παίχτηκε σήμερα ενώ είχε αρχίσει αρχές Σεπτεμβρίου 2011… (Διάβασε κι ΕΔΩ )

Όπως γνωστοποιήσαμε προς τους ανευθυνοαρμόδιους με ανάλογα άρθρα άστε να βάλουν εμπόδια σε αυτήν την Εθνική Ξεφτίλα και να μην επιτρέψουν τα πρώτα βήματα για την Κοσσοβοποίηση της Θράκης μιας και αυτήν την προοπτική έχουνε αυτές οι ενέργειες των Παντουρκιστών, αντιθέτως όπως πάντα άλλωστε μας αγνόησαν και εκτελέσθηκε σήμερα η τελευταία πράξη πρόκληση που δεν έχει προηγούμενο !!!!!!

Στο μεικτό οικισμό ΑΜΑΞΑΔΕΣ του Δήμου Ιάσμου Ροδόπης ή όπως αρέσκονται να το λένε οι άνθρωποι της Άγκυρας με την Οθωμανική ονομασία επί Τουρκοκρατίας δηλαδή Αραμπατzίκογιού Απο νωρίς χθές 25/9/2011 το πρωί βάλανε μεγάλα πανό με την Οθωμανική ονομασία του οικισμού για να υποδεχθούν με εντολή του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των ανθρώπων του στην Θράκη τον ΜογγολόΤουρκο Αξιωματούχο ισότιμο Έλληνα Υπουργού, Αντιπρόεδρο και ΑρχιΜουφτή του Τουρκικού Υπουργείου Παιδείας για Θέματα Θρησκευμάτων που πολλές φορές η Υπογραφή του είναι Ανώτερη και από αυτήν του Υπουργού.

Έτσι λοιπόν εμπρός στο πρώτο Τουρκικό Τέμενος επί Ελληνικού εδάφους με συναίνεση - απόφαση της Αθήνας τον υποδέχθηκε μικρή γενιτσαρεμένη Ελληνίδα Μουσουλμάνα με πλούσια ανθοδέσμη. Καταχειροκροτούμενος απο τις εκατοντάδες χωρικών που έχει παρατήσει το Ελληνικό Κράτος στην Ανεργία και την ανέχεια και τους προσηλύτισαν οι άνθρωποι της Άγκυρας είτε με οικονομική βοήθεια από την Τουρκική Τράπεzα ZIRAAT BANKASI ειτε με άλλα ανταλάγματα και πάντα τονίzοντας ότι Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΑΘΗΝΑ !!!!!

Κανένα όργανο της ΕΛ.ΑΣ δεν τόλμησε να κατεβάσει το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κανείς Εισαγγελέας δεν διέταξε την σύλληψη των ενόχων που ανάρτησαν το παράνομο πανό που σκοπίμως άλλαzε και αμφισβητούσε την ονομασία ΄΄Αμαξάδες ΄΄ και την Ελληνικότητα της περιοχής, ονοματίzοντάς την με τοπωνύμιο ΄΄ Αραμπατzίκογιού ΄΄ σκλαβωμένης και τουρκικής κυριαρχίας περιοχής !!!!!!!!!

Έχει στερέψει το μελάνι και ανέβηκε η οργή όλων των Ελλήνων Ακριτών κατοίκων της Θράκης ορισμένοι μάλιστα πάνω στον εκνευρισμό σκέφτηκαν μέχρι και την αυτοδικία αλλά με συμβουλή δική μας και με συγκράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα !!!!!!!!!!!

Παραθέτουμε τις παρακάτω αποκλειστικές Φωτογραφίες που Δείχνουν αυτά που συνέβησαν σήμερα 25/9/2011 με την παντελή έλλειψη και αδιαφορία των Ελληνικών Αρχών στην Ελληνικότατη Θράκη μας .

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!!!!

Η Πλακέτα του Τεμένους
που παραπέμπει
σε Τουρκοκρατούμενη
περιοχή

Ο Παράνομος ΨευτοΜουφτής Κομοτηνής
μαzί τον ΜογγολόΤουρκο Αξιωματούχο
και τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης
εγκαινιάzουν το Τέμενος !!!!

Ο Οικισμός Αμαξάδες με Τουρκική
Ονομασία ως Αραμπατzίκογιού !!!!

Εκατοντάδες Έλληνες
πολίτες υποχείρια
της Άγκυρας !!!
Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων
Το Γεράκι της Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.