Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ!

Απάντηση σε όσα ακούστηκαν για αίτημα απαλλαγής της εκκλησίας από το έκτακτο τέλος στα ακίνητα έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στην ομιλία ...

Απάντηση σε όσα ακούστηκαν για αίτημα απαλλαγής της εκκλησίας από το έκτακτο τέλος στα ακίνητα έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στην ομιλία του στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Ψυχικού, όπου τελέστηκε εσπερινός στον οποίο χοροστάτησε.

Ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι δεν είναι αλήθεια πως η Εκκλησία δεν πληρώνει τους φόρους που της αναλογούν, και ότι "τα ΜΜΕ εμφανίζουν την Εκκλησία ως σκληρόκαρδη μητέρα που φυλά τα χρήματα σε ένα πουγκί και δεν βοηθά τον κόσμο".
"Αντίθετα η Εκκλησία πληρώνει πάρα πολλούς φόρους, εκτός από τους ναούς και τα κοινωφελή ιδρύματα. Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια" πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος και κατέληξε: "Η Εκκλησία είναι η Τροφός του Γένους, έδωσε, δίνει και θα δίνει. Και μπορεί να τα διαθέσει όλα για τα παιδιά της υπό τον όρο να υπάρχει έλεγχος. Να καλύψουν ανάγκες και όχι μαύρες τρύπες".

----------------------------------------

4 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ. ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΙΕΡΩΝΥΜΕ?
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΟΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΤΥΠΑΓΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ? ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ? ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ? ΟΨΙΜΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νωρις θυμηθηκες τους Έλληνες Ιερωνυμε. Τόσα χρονια πολεμουσες με λυσσα τον Χριστοδουλο και εβαζες πλάτη στον ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ??
    ΤΟ ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ
    ΨΑΞΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 18/9/11 11:30 μμ

    Μην γράφεις πράγματα που δεν ξέρεις. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν τους ίδιους φόρους, ασχέτως θρησκεύματος. Στο Σύνταγμα της χώρας δεν γίνεται καμμία διάκριση. Μην πέφτεις θύμα φτηνής αντιεβραϊκής προπαγάνδας.

    >ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ<

    ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) λέγεται. Και η Εκκλησία της Ελλάδος ΝΠΔΔ είναι. Ε, και; Έχει ακίνητα το ΚΙΣ; Τότε θα φορολογηθούν κανονικότατα, αν και το ΚΙΣ δεν είναι Εκκλησία, η οποία διέπεται από ευεργετικούς νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.