Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ"... ΕΝΑ ΑΡΑΓΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

"Χρειαζόμαστε ένα αρραγές εσωτερικό, εθνικό μέτωπο. Και δυστυχώς, αυτό το αρραγές εσωτερικό, εθνικό μέτωπο δεν υπάρχει" , είπε ο Β...

"Χρειαζόμαστε ένα αρραγές εσωτερικό, εθνικό μέτωπο. Και δυστυχώς, αυτό το αρραγές εσωτερικό, εθνικό μέτωπο δεν υπάρχει", είπε ο Βενιζέλος στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο Γιούρογκρούπ από όπου επέστρεψε σχεδόν πανικοβλημένος από την στάση που κράτησαν απέναντι του οι εταίροι μας στην Ε.Ε. 

"Κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν τώρα αντίσταση και υπονομεύουν την αποδοτικότητα του μέτρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι εταίροι μας να αναγκαστούν να μετρήσουν σε χαμηλότερα επίπεδα την αποδοτικότητα του μέτρου αυτού και άρα, εάν αυτό συμβεί, να πρέπει να πάρουμε άλλα μέτρα. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος που δημιουργούμε οι ίδιοι, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν αντίσταση στην πολιτική της κυβέρνησης, η οποία είναι αναγκαία και επιβεβλημένη, για λόγους εθνικού συμφέροντος. Μπορεί όλα αυτά να είναι επικίνδυνα και βλαπτικά για την Ευρωζώνη και για τους εταίρους μας, αλλά για μας μπορεί να είναι καταστροφικά».

«Εάν αρχίσει η υπονόμευση, η δήθεν αντίσταση, η αμφισβήτηση, θα δώσουμε το έρεισμα σε αυτούς, οι οποίοι είναι δύσπιστοι απέναντί μας να κάνουν έναν υπονομευτικό, με τη σειρά τους, και αρνητικό υπολογισμό των αποδόσεων αυτού του μέτρου. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίο η χώρα πρέπει να φύγει».


Τώρα γιατί στα δύσκολα θυμούνται όλοι το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χρησιμοποιώντας αυτές τις "επάρατες" εκφράσεις, είναι εύκολο κανείς να συμπεράνει. Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δηλαδή όλοι οι Έλληνες, πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, δηλαδή όλων εκείνων που έπιναν και έτρωγαν στην ύγεια του κορόϊδου Ελληνικού λαού επί δεκαετίες... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! 

"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. Όταν σφιγγουν τα πραγματα θυμωμαστε την Ελλάδα. όταν ολα πανε καλα ο πατριωτης ειναι για την αριστερα φασιστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΕΤΕ !!!ΕΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΓΙΑ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !!! Τότε διαπιστώσαμε ότι είχε ένα πόδι. Δεν το ξέραμε. Μας φώναξε με όλη του τη δύναμη: «Το ένα μου πόδι το έδωσα για την πατρίδα μου. Και τώρα έρχεται η Ελλάδα και μου κόβει το ρεύμα». Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον ξεχάσω όσο ζω. Ειλικρινά ντράπηκα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί θα είχαμε κυρώσεις».

    Σε άλλη περίπτωση, συνεργείο της ΔΕΗ αναγκάστηκε να κόψει το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με μικρά παιδιά. «Έκλαιγε η μάνα, έκλαιγαν και τα μικρά. Ο πατέρας άνεργος. Ούτε να μαγειρέψουν μπορούσαν, ούτε καν στο ψυγείο υπήρχε το γάλα των παιδιών. Τα μεγαλύτερα παιδιά διάβαζαν με το κεράκι. Τραγικές καταστάσεις. Τα λόγια δεν μπορούν να τις περιγράψουν.

    Πηγή: Cretalive

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.