Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΛΑΤΕΙΑΚΟΥΣ" ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ "ΝΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΕΙ...

Ο τίτλος είναι ταυτόχρονα και η εκτίμηση μας. Διασταυρώσαμε πρώτα το συμβάν, ότι δηλαδή πραγματικά έγινε η επίθεση στην κατάληψη των ΤΕΙ Χαν...

Ο τίτλος είναι ταυτόχρονα και η εκτίμηση μας. Διασταυρώσαμε πρώτα το συμβάν, ότι δηλαδή πραγματικά έγινε η επίθεση στην κατάληψη των ΤΕΙ Χανίων και κατόπιν αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενο που έφτασε στο e-mail της εφημερίδας μας δια της πλαγίας. Δεν έχουμε πειράξει λέξη παρά μόνο "κόψαμε" κάποιες εκφράσεις που δεν αρμόζουν στον χώρο του ιστολογίου μας αλλά και γενικότερα.

Λοιπον.καθομασταν στην πλατεια οπως καθε βραδυ εδω και χρονια στη γειτονια μας ,και ξαφνικα εμφανιστηκε ενας φοιτητης στα σκαλια του ΤΕΙ και μας προκαλουσε λεγοντας ‘’τι κοιτατε ρε φλωρια;;’’ και αλλα τετοια παρομοια. Του ειπαμε να βγει εξω να μας πει τι προβλημα εχει,αλλα δεν βγηκε.αντιθετα πηρε τηλεφωνο σε καποιους που μετα απο 10 λεπτα ηρθαν με ενα αυτοκινητο κρατωντας κρανη. Εμεις ημασταν 5 ατομα που μπηκαμε μεσα γτ ειμαστε αγανακτισμενοι που εδω και 1 χρονο μας κατηγορουν για ο,τι και να συμβει στα χανια χωρις να εχουμε κανει απολυτως τιποτα. Το μονο μας ’’λαθος’’ ειναι οτι καθομαστε στην πλατεια που μεγαλωσαμε και συχναζουμε εδω και τοσα χρονια!! Για ολο αυτο το χθεσινο γεγονος αφορμη ηταν ενας απο τους φοιτητες που μας φωναζε και μας προκαλουσε λεκτικα ,εσκεμμενα κατα τη γνωμη μου ,μονο και μονο για να προκαλεσουν πολιτικο γεγονος και να μας κατηγορησουν παλι.γι αυτο και μολις μας προκαλεσε,πηρε τηλεφωνα για ενισχυσεις με κρανη !! ειναι ψεμα οτι καψαμε πανο.ειναι ψεμα οτι φωναζαμε ‘σπουδαζετε 15 χρονια’. Ειναι ψεμα οτι απειλησαμε τις κοπελες(ενω αυτες μας εβριζαν συνεχως την οικογενεια!). και το μεγαλυτερο ψεμα ειναι οτι υποκινουμαστε απο χρυσαυγιτες ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα ακουγεται οτι μας επηρεαζει. Δεν εχουμε παρτιδες με κανεναν ,εμεις απλα καθομαστε σαν παρεα στο στεκι μας στην πλατεια της γειτονιας μας.δεν ξερω πώς και γιατι εχει διαδοθει κατι τετοιο,αλλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Δηλαδή όπως και να έχει οι άπλυτοι τις άρπαξαν... Αν οι άπλυτοι στα Χανιά έμπλεξαν με τους "πλατειακούς", τα πράγματα είναι άσχημα για αυτούς. 

Στο ιντιμίντια για το ίδιο περιστατικό γράφουν: 

15 συμμοριτες ηλικιας απο 17 μεχρι 21 επιτεθηκαν στη καταληψη στο ΤΕΙ αρχικα κατεβαζοντας το πανω της καταληψης, και αφου υπηρξαν αντιδρασεις μπηκαν μεσα με μπουνιες και κλωτσιες πεταγωντας καρεκλες και βαρωντας κοσμο με περισσιο μισος. Υποκινουμενοι απο φασιστες τα πιτσιρικια η μονη δικαιολογια που ειπαν κατα τη διαρκεια της επιθεσης ηταν "σπουδαζετε 15 χρονια" και οτι δε πρεπει να κανουμε καταληψεις. Το αποτελεσμα της επιθεσης ηταν να χτυπησουν 5+ ατομα με 2 απ'αυτους με τραυματα στο κεφαλι που πηγαν στο νοσοκομειο. Οι πιτσιρικαδες ειναι γνωστοι καγκουρες των χανιων.Χαλεπιανοι καγκουρες που εχουν κανει και αλλες επιθεσεις σε ανυποψιαστους.

Όποιος δεν γουστάρει τα νατηλίκια τους και την προστασία που πουλάνε οι άπλυτοι στις περιοχές, μαζί με την παρακμή που φέρνουν βαφτίζεται κατά περίσταση. Είτε φασίστας, είτε ναζί, είτε κάγκουρας και συμμορίτης... Σας έμαθε πιά ο κόσμος τσογλανάκια.... 

www.stoxos.gr

---------------------------------------------------------

4 σχόλια

  1. τωρα τελευταια τρωνε πολυ ξυλο οι απλυτοι στα Χανιά ........και απο τη δείχνει εχουν να φαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε στα Χανιά ούτε πουθενά τσακίστε τους Antifa σε κάθε γειτονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στα αλανια της κρητης καλα κανανε στα κακομαθημενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ριξετε στιλιαρι και σε καθε μορφης ΟΡΚ, λαθροσεντονατο, σεξουαλικα λιγουρη και προκλητικο αλλοδαπο.
    Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες & στις Ελληνιδες. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.